Pădurea rotundă

Distribuie pe:

A șaptea ediție „Pădurea rotundă" se va desfășura între 27 august-2 septembrie, la Reghin, și va include proiecții de film european, un concert Luiza Zan & Daniel Csikos și ateliere de artă pentru copii.

Șapte dintre cele mai valoroase producții cinematografice lansate în ultimul an în România, între care THE SQUARE (Palme d'Or, Cannes 2017), Cu drag, Van Gogh (Cel mai bun film de animație, Premiile Academiei Europene de Film 2017), In the Fade (Globul de Aur pentru cel mai bun film străin 2018) sau Foxtrot (LEUL de ARGINT, Veneția 2017), vor fi proiectate în premieră la Reghin, în aer liber, la amfiteatrul din Pădurea Rotundă. O noutate a acestei ediții - două producții 2018 dedicate copiilor și părinților, „Străjerii" și „România neîmblânzită", ce vor fi prezentate la Casa de Cultură „Eugen Nicoară".

Evenimentul este completat de un concert Luiza Zan (voce) & Daniel Csikos (pian) și de o serie de ateliere de artă pentru copii (Arta pe înțelesul copiilor).

Intrarea este liberă la toate acțiunile.

Detalii despre PROGRAM, trailere și filme, pe siteul Asociației K'ARTE https://k-arte.ro/2018/08/padurea-rotunda-2018/ facebook event https://www.facebook.com/events/314252422479118/

Detalii despre concertul Luiza Zan (voce) & Daniel Csikos (pian) https://www.facebook.com/events/330306004203445/

Organizator: Asociația K'arte

Partener principal: Hotel Marion-Pădurea Rotundă ***

Partener instituțional: Primăria Municipiului Reghin / Consiliul Local Reghin, Municipiul Reghin

Parteneri: Bioeel, Compania Aquaserv S.A., MobilaDalin, Kalos - Information Systems, Mustash.

Cu sprijinul: Asociația AMPHION, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară" - Reghin, Independența FILM, Transilvania Film, Voodoo Films, Asociația Follow Art, Scharf Film, Asociația Neumarkt Events, GrafisArt.

Lasă un comentariu