Pe când asemenea vești și din alte comune ale județului? Ne pregătim pentru cea mai mare curățenie generalădin istoria comunei Livezeni!

Distribuie pe:

Primarul comunei, Bányai István, este pus serios pe treabă. Iată ce ne relatează într-un comunicat remis redacției noastre:

“Între 10-16 septembrie vom organiza o curățenie generală de mare anvergură în comuna Livezeni. Vom curăța localitățile comunei, spațiile verzi, pădurile și poienile.

Primăria asigură locuitorilor mănuși, saci, containere, și dacă este cazul, buldoexcavatoare. Începând cu 10 septembrie, în centrul fiecărei localități va fi amplasat câte un container, unde se poate arunca gunoiul. Containerele vor fi golite ori de câte ori este nevoie. Dacă există o cantitate mai mare de deșeuri, vom pune la dispoziție un container separat, gratuit.

Totodată, vom avea la dispoziție două excavatoare după programul următor:

- luni și marți ambele la Livezeni;

- miercuri la Poienița;

- joi la Ivănești;

- vineri la Sânișor.

Dacă este necesar, utilajele vor putea fi folosite și la sfârșit de săptămână.

Comuna Livezeni se alătură cu acest proiect campaniei naționale de curățenie generală “Let's do it, Romania”. Astfel, sâmbăta vom curăța hotarele comunei. În fiecare sat din Livezeni, la ora 10, se vor întâlni voluntarii cu acest scop. Mănușile și sacii vor fi asigurați și de această dată de primărie.

Ca să menținem curățenia, vom alege politica toleranței zero față de cei care nu respectă regulile, indiferent dacă este locuitor din comună sau străin. Trebuie să înțeleagă toți că teritoriul comunei nu este groapă de gunoi, de aceea vom aplica amenda maximă dacă va fi cazul”.

Lasă un comentariu