PEGASUS de mână cu... “GIGANȚII”!!!

Distribuie pe:

În acest sfârșit de săptămână, micuții handbaliști de la ACS Pegasus Târgu-Mureș au trăit momente memorabile atunci când au pășit pe suprafața de joc a Sălii Polivalente BT Arena de la Cluj alături de jucătorii echipelor naționale ale României și Franței, în cadrul ceremoniei care a prefațat înfruntarea dintre cele două echipe care luptă pentru calificarea la Campionatul European de Handbal din 2020.

Așadar, duminică, 28.10.2018, la Cluj a avut loc partida din cadrul grupei 6 de calificare la EHF EURO 2020, dintre România și Franța, alături de care, din această grupă mai fac parte Lituania și Portugalia. Cu această ocazie memorabilă pentru oricare iubitor al handbalului, și anume aceea de a-și vedea pe viu Echipa Națională jucând, mai mult, de această dată în compania atât de selectă a multiplei Campioane Olimpice, Mondiale și Europene, Franța!!! Copiii de la ACS Pegasus Târgu-Mureș au avut minunata surpriză ca la invitația Federației Române de Handbal, căreia îi mulțumim pe această cale, să însoțească pe suprafața de joc componenții celor două echipe naționale la prezentarea echipelor și la momentul intonării imnurilor de stat, toate acestea fiind transmise în direct la Televiziunea Romană, pe canalele TVR1 și TVR HD, în comentariul lui Dragoș Cojocaru. A fost un motiv de mândrie pentru sportivii mureșeni care au reușit ca, în ciuda emoțiilor imense care îi copleșeau, să se ridice la înălțimea momentului! Pentru mai multe imagini foto și video cu sportivii noștri la acest eveniment, vă rugăm să vizitați pagina de facebook a clubului, Club Sportiv Pegasus Handbal!

Mulțumim din nou FRH pentru acest cadou minunat oferit copiilor noștri, le mulțumim de asemenea și componenților celor două echipe naționale care au oferit autografe, la finalul partidei, tuturor copiilor prezenți!

Felicitări copii!!! Suntem mândri de voi!!!

Lasă un comentariu