O VACANȚĂ “ALTFEL”, LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Ce poate fi mai frumos pentru copii, decât o vacanță petrecută cu bucurie și cu activități care să-i aducă mai aproape de lumea artei?

În perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2018, Școala Populară de Arte din Târgu-Mureș a găzduit un eveniment dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, denumit “Clubul Vacanței”.

Copiii au avut prilejul să participe la diferite ateliere prin care și-au dezvoltat abilități în ceea ce privește prezența și mișcarea scenică, improvizație și teatru, dans contemporan, crearea și relatarea unor povești, dezvoltare personală prin joc și, nu în ultimul rând, un atelier dedicat sportului.

De-a lungul întregii săptămâni, copiii au fost îndrumați de către o echipă minunată din care au făcut parte regizorul de teatru Moca Rudy, actorul Iulian Praja, Codruța Recheșan - psiholog, Monica Bereczki - psiholog și psihoterapeut.

Într-o atmosferă plină de entuziasm, copiii au dat frâu liber imaginației, s-au transformat în mici actori, s-au jucat și au făcut din vacanța lor o poveste plină de momente frumoase. Curiozitatea de a afla cât mai multe li se citea pe chipuri, iar modul în care ei au luat parte la toate activitățile, au arătat cât de important este pentru ei să învețe și să înțeleagă că, prin artă, se pot bucura de frumos, își pot folosi imaginația și își pot dezvolta aptitudini folositoare pentru viitorul lor.

Evenimentul a fost unul de succes, astfel că în luna februarie a anului viitor va avea loc o nouă ediție “Clubul Vacanței”, după cum am aflat din partea organizatorilor. O inițiativă demnă de apreciat, în care o vacanță s-a transformat într-o oportunitate de a învăța lucruri noi, de a socializa și de a descoperi diferite activități legate de artă și nu numai.

Felicitări organizatorilor!

Lasă un comentariu