AVEREA LUI CSIBI BARNA...

Distribuie pe:

Csibi Barna, extremistul din Miercurea-Ciuc, din motive numai de el știute, sau poate că și de cei din cercul său de prieteni, manifestă o ură fără limite față de poporul român, față de trecutul său istoric, față de tot ceea ce ține de România și poporul său. Cert este că individul, prin argumentele pe care le invocă, este paralel cu tot ceea ce reprezintă istoria. Dacă nu e paralel, este în suspensie. Dacă nu e nici una, nici alta, este un repetent notoriu. Tipul acesta, după ce în 2011 a spânzurat simbolic o păpușă, reprezentandu-l pe Avram Iancu, în anul următor a candidat ca independent pentru funcția de consilier local la Primăria Miercurea-Ciuc. Rezultatele alegerilor au fost: Csibi Barna s-a clasat ultimul! A luat 227 din voturile exprimate pentru Consiliul local, cu mult sub minimul de 5% (777 de voturi la Miercurea Ciuc). A luat chiar mai puțin decât formațiuni ca PP-DD (421) și Alianța Românească Harghita (PD-L&co; 400 de voturi). La Miercurea-Ciuc sunt înregistrate 35.972 persoane cu drept de vot. Csibi Barna a fost trimis în judecată, în 2015, pentru promovarea ideologiei fasciste și xenofobe, dar și pentru utilizarea în public a simbolurilor fasciste. Totodată, Csibi a solicitat autorităților de la București cercetarea și arestarea celor care se fac vinovați de judecarea și împușcarea lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu! Anul trecut, în semn de protest, a atârnat o pancartă, reprezentând o opincă, de gardul Centrului Cultural al Republicii Ungare din București. Are la activ mai multe. Lista e lungă. El a fost angajat o perioadă de timp la Fisc, unde și-a depus declarația de avere. În ultimul document de acest gen, completat în 2012, Csibi își trecea în revistă averea: 4 terenuri în Miercurea-Ciuc, în suprafață totală de 27.800 metri pătrați, trei apartamente (unul în Cluj, alte două în Miercurea-Ciuc), o mașină achiziționată în 2003 și un salariu anual de 6.373 lei încasat de la Ministerul Finanțelor. Firma la care este administrator îi aducea un venit anual de 32.400 de lei.

Dacă aruncăm o privire pe blogul lui Barny, intitulat “Blogurile mele”, iată ce date personale afișează tipul:

Csibi Barna blogja (Blogul lui Csibi Barna)

Despre mine

Sex MALE (bărbătesc, din engleză)

Industria Manufacturi

Profesia Provocator

Locația Deocamdată Miercurea- Ciuc, Harghita, România

Introducere În nemernicia mea, ca un câine turbat, mi-am bătut joc de eroul Revoluției pașoptiste, Avram Iancu. Știu că voi plăti scump pentru faptele mele. Nu merit să fiu răbdat de pământul românesc din Harghita.

Domenii de interes “Vorbește românește, că ești în România.”

Vom reveni cu alte date, dar impresia pe care o lasă în urma sa este că medicul său de familie îl neglijează în totalitate. El are obligația să se îngrijească de al său pacient și să-i scrie un bilet de trimitere pentru consult de specialitate la un medic psihiatru competent.

 

Lasă un comentariu