ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (94)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (III) “Face parte (G. Soros - n.a.) dintr-o structură globală de putere responsabilă de o serie de decizii economice prin care a fost jefuită clasa noastră muncitoare, iar bogățiile țării au fost devalizate și canalizate către buzunarele câtorva mari corporații și entități politice”

(Donald Trump, președinte al S.U.A).   

Nu poți să fii altcumva decât extrem de perfid, mai ales când vedem cum sunt orchestrate conflictele interstatale care nasc atâtea dispute, să știi că aparții unor organizații activist - elitiste aflate în solda unui personaj cu o reputație pătată și, profitând în chip josnic de ignoranța mulțimilor dezlănțuite, să strigi în gura mare, cât este ziua de lungă, împotriva unor corupți adeseori nevinovați, dar în schimb să taci iresponsabil, sau chiar să fii de acord, când observi cum se lucrează pe față la desprinderea Transilvaniei de Țara-Mamă, la deznaționalizarea prin colonizare, la dezintegrarea majorității sub asaltul neomarxist al unor “normalități” antinaționale, antidemocratice și anticreștine!

Nu știu alții cum sunt, vorba lui Creangă, dar s-ar cuveni ca minima morală să te oblige la a-ți face public mea culpa, înainte ca “mâna curată” a Justiției să te oprească din acțiunile antistatale, la faptul că stăpânul pe care îl slujești (Soros) s-a ridicat peste mări și țări, dezonorant, ca să provoace crize sociale cu impact catastrofic pe continentele nord-american, european și asiatic: în 1992 a falimentat Banca Angliei, atacând la bursă lira sterlină (în timp ce Trezoreria britanică a pierdut miliarde de lire sterline, Soros a avut un profit, în numai 24 de ore, de aproape 2 miliarde $); a provocat o fraudă bancară de milioane de franci la Société Générale din Franța (speculația lui financiară, bazată pe informații privilegiate, a fost sancționată de Tribunalul din Paris cu o amendă penală de 2,2 milioane euro și sentința penală a rămas definitivă); în 1997 a distrus economia Malaeziei (ceea ce l-a făcut pe prim-ministrul M. bin Mohamed să îl considere pe Soros responsabil de criza financiară care a zguduit tot estul Asiei), a adus daune imense Indoneziei și Thailandei (președintele indonezian Yudhoyono l-a considerat ca fiind un “criminal economic internațional”); în S.U.A. a produs dezechilibre majore sancționate verbal de președintele Trump (în timp ce actorul J. Woods i-a cerut președintelui Trump să îl aresteze, multi-candidatul la președinția S.U.A. - La Roche - a afirmat că Soros este implicat în traficul de droguri) etc.

Nu cred însă că ar trebui să ne mire cum de este posibil ca acest condamnat penal, a cărui sentință (franceză) a fost considerată ca justificată de C.E.D.O. în 2011, să aibă atâta “trecere” cam peste tot, inclusiv în România, dacă vom lua în calcul aspectul că Soros figurează ca portstindard, în necruțătoarea confruntare dintre lumea Imperiului unipolar (a viitorului) și lumea multipolară (a prezentului), în “tabăra” celor care nu se dedau de la nimic pentru ca ei să pună mâna pe Centrul Unic de Comandă al Noii Ordini Mondiale. Ceea ce însă s-ar cuveni să ne pună pe gânduri, mai ales că Soros vine în România ca “la el acasă”, este apetitul de neînțeles cu care o pleiadă de intelectuali, din varii domenii de activitate, aderă orbește la teroarea unei previzibile “ordini” planetare, marca Soros, bazată pe desființarea statelor naționale, supremația minorităților, persecutarea drastică a opozanților, deculturalizarea prin non-valori (adică liberalizarea drogurilor, sinuciderea asistată, avortul, legiferarea sexualității deviante, discreditarea și marginalizarea Bisericii lui Hristos)!

Lasă un comentariu