CE NE FACE FERICIȚI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Când vine vorba de fericire, fiecare zodie se manifestă în mod diferit. Iar atunci când ești nefericit, te poți simți rău, mai ales dacă persoanele dragi nu sunt alături de tine. Nu te poți preface atunci când nu ești fericit și nici nu ar trebui să faci asta!

Un singur lucru este cert: fericirea depinde doar de noi, cel mai important fiind să fim fericiți cu noi înșine.

Pentru a ne ajuta în acest sens, astrologica.ro ne dezvăluie ce ne face fericiți în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Entuziasmul. Încântarea îl face pe Berbec să vibreze. Încearcă să îl provoci din când în când, pentru a-l ține în priză. El trebuie să cucerească tot timpul ceva. Dar, cel mai important lucru este că el atinge fericirea supremă atunci când reușește să își domine propriile temeri. Dacă ești născut în această zodie și vrei să fii cu adevărat fericit, atunci implică-te în tot mai multe activități, care îți oferă emoție și adrenalină. Mai mult decât atât, găsește modalități de a-ți stăpâni fricile, puțin câte puțin.

Taur - Stabilitatea. Acest cuvânt înseamnă totul pentru Taur. Dar ce este adevărata stabilitate? Chiar dacă majoritatea nu știu, un lucru este sigur: acești nativi urăsc schimbarea. Cel mai probabil, ei sunt fericiți atunci când găsesc un suflet în care pot avea încredere. Încrederea este foarte importantă pentru ei. Deși sunt oameni foarte puternici, când întâlnesc pe cineva special, devin vulnerabili și invincibili în același timp. Vulnerabili față de partener și invincibili față de toate amenințările externe. Pentru a fi fericiți, au nevoie doar de dragoste.

Gemeni - Libertatea. Sentimentul de libertate este ceea ce vor Gemenii să trăiască. Sunt extrem de independenți. Dar ceea ce vor descoperi mai târziu în viață este că tot ce vor să facă este să respire aerul libertății și să scape de temerile lor cele mai întunecate. Așa vor reuși să fie fericiți. Dacă îi iubim, trebuie să le arătăm că avem încredere în ei. Dacă acest nativ găsește o cale de a-și rezolva problemele emoționale, atunci el devine un partener și un prieten uimitor. Tot ce trebuie să facă este să își gestioneze eficient gândurile negre.

Rac - Continuitatea. Racul este semnul patrimoniului și al securității emoționale. Racul este o persoană profundă și are nevoie să se simtă sigur din punct de vedere sentimental. Fie că este vorba de carieră, bani sau de relațiile personale, un Rac este fericit atunci când i se garantează continuitatea. El disprețuiește eșecurile. Odată ce simte că are un viitor fructuos în față, el dă tot ce poate. Vrei ca el să fie productiv și fericit? Atunci asigură-te să aibă șansa de a evolua în continuare. Dacă ești Rac, trebuie să investești în viitorul tău, luând decizii sigure. Deși ai mai mereu norocul de partea ta, trebuie să rămâi concentrat.

Leu - Încrederea de sine. Nu e nimic mai sexy decât privirea unui Leu și există un motiv pentru care se întâmplă acest lucru. Când se simte încrezător, el radiază de fericire. Odată ce își acceptă și părțile mai slabe, el devine cu adevărat invincibil. Trebuie să faci pace cu tine însuți și să conștientizezi că nu vei fi niciodată perfect. Apoi, trebuie să fii mândru cu ceea ce ești, așa cum ești. Fiecare dintre noi este diferit și asta e bine. Unicitatea este un sentiment eliberator. Ca Leu, trebuie să înțelegi că toate calitățile și defectele tale te fac să fii uimitor. Acceptă să fii ceea ce ești și fii mândru!

Fecioară - Admirația. Fecioara muncește din greu pentru a face din această lume un loc mai bun. Orice Fecioară are nevoie să primească mulțumiri și admirație, acest lucru făcând-o fericită. O adevărată Fecioară critică pe toată lumea, dar mai presus de orice, se judecă pe ea însăși. Acest lucru se întâmplă deoarece crede cu tărie că există întotdeauna loc de mai bine. Nu se poate relaxa cu ușurință, pentru că simte că mai are întotdeauna ceva de făcut. Un simplu mulțumesc o va ajuta mereu. Ea muncește foarte mult și oferă sprijin celor din jurul ei, astfel căpătând încrederea de sine de care are nevoie pentru a nu mai critica și de a începe să fie un om mai bun în toate privințele.

Balanță - Frumusețea. Balanța trăiește pentru frumusețe, dragoste și afecțiune. Pentru ea, frumusețea înseamnă armonie și echilibru. Este însetată după aceste calități. Orice Balanță vrea să trăiască în armonie cu oamenii și natura din jurul ei. Dacă ești născut în acest semn, învață să îți exprimi frumusețea prin artă sau alte meserii, asta te va face fericit. Cântă, dansează, pictează, scrie, pune-ți sentimentele pe tavă. Găsirea unei modalități de a crea frumosul, te face cu adevărat fericit.

Scorpion - Puterea. Scorpionul este un supraviețuitor și se poate ocupa de aproape orice. El caută orice îi dă putere. Capătă forță prin experiențe sexuale, bani sau orice altceva. Pe măsură ce evoluează, înțelege că adevărata putere vine din interior. De aceea este considerat cel mai înțelept semn din zodiac. El descoperă, în cele din urmă, că nu trebuie decât să depindă de el însuși și asta e adevărata sursă de putere. Odată ce capătă încredere în el, e fericit.

Săgetător - Speranța. Adevărata lui putere vine de la Jupiter, planeta oportunităților, a evoluției și a expansiunii. Minciuna nu are ce căuta în viața lui. Un adevărat Săgetător visează mereu la mai bine și mai mult și se lasă ghidat de speranță. Niciun nativ nu poate fi fericit dacă își pierde optimismul. Acesta este motivul pentru care trebuie să se înconjoare de oameni care îi hrănesc visurile, dar care să îl și ajute cu blândețe, pentru a evita eșecul și dezamăgirea. Natura lui înțeleaptă va găsi o cale de a-și atinge țelurile de-a lungul vieții și de a le transforma în realitate, dar are nevoie de speranță și de vibrații bune pentru a fi fericit.

Capricorn - Respectul de sine. Capricornul poate părea dur la exterior, dar e o tehnică de a nu fi rănit. Majoritatea nativilor se îndoiesc constant de acțiunile lor. Ei trebuie să fie buni în toate, la studiu, relații, carieră, sex și familie. Sunt perfecționiști și nu își dau seama că sunt aproape perfecți. Toate nevoile lor sunt de a vedea respect în ochii oamenilor din jur. Atunci vor învăța să își dezvolte respectul de sine. Odată ce le reușește acest lucru, ei devin cu adevărat fericiți și capabili de aproape orice.

Vărsător - Unicitatea. Vărsătorul trebuie să își păstreze întotdeauna identitatea, indiferent de grupurile din care face parte. Aceasta îl face să fie independent. El este fericit atunci când acceptă aceste mici lucruri care ne fac să fim unici. Toată lumea are părți întunecate, dar reușim să ne liniștim sufletul atunci când le acceptăm. Întotdeauna putem să lucrăm la defectele noastre, dar ascunderea de noi înșine nu rezolvă nimic. Trebuie să ne îmbrățișăm unicitatea!

Pești - Dragostea. Ei primesc întotdeauna stimuli de la sentimentele lor. În imposibilitatea de a identifica sursa acestor stimuli, ei continuă să găsească o cale de a echilibra ceea ce se petrece în interiorul lor. Uneori se pierd. Când renunță, călătoresc în alte lumi pentru a-și găsi liniștea. Dar, acesta este doar un mecanism de apărare. Ceea ce își doresc aceștia, cu adevărat, este să aibă în jurul lor oameni care îi fac să se simtă iubiți și apreciați. Când simt căldura iubirii în inimile lor, atunci pot fi cu adevărat fericiți. Dragostea este răspunsul. 

Lasă un comentariu