STIMATE DOMNULE KELEMEN HUNOR

Distribuie pe:

Am aflat cu surprindere că m-ați pomenit într-un discurs de-al dumneavoastră, ca fiind un inamic al comunității maghiare. După câte îmi aduc aminte, nu am avut încă prilejul să ne cunoaștem și să discutăm pe îndelete. Așa încât bănuiesc că lucrurile pe care le afirmați despre mine (și care vă nemulțumesc profund) le-ați aflat... din auzite.

Eu nu am afirmat despre mine niciodată că aș fi un om perfect, în schimb am convingerea că sunt un om de bună credință care încearcă să îi ajute pe toți cei care au nevoie. De asemenea, consider că sunt o persoană care servește comunitatea târgumureșeană, cetățenii, fără nicio deosebire de etnie, vârstă sau condiție socială. Martori îmi sunt profesorii, slujitorii bisericii, oamenii de afaceri, sportivii, artiștii, toți cei cu care mă întâlnesc zilnic și ÎMPREUNĂ, încercăm să rezolvăm problemele orașului.

Îmi doresc ca Târgu-Mureșul să fie un oraș fără excese, fără tensiuni, fără ziduri și bariere între oameni. Da, recunosc, sunt cetățeni, la fel ca și dumneavoastră, cu care, de asemenea, nu m-am întâlnit niciodată, și care nu sunt de acord cu mine, cu felul meu de a fi, cu persoana mea. E dreptul lor și al dumneavoastră. Dar, cu cea mai mare prietenie, ca să nu greșim, nici eu, nici dumneavoastră, vă invit să ne întâlnim unde doriți, când doriți, să dialogăm față în față și să ne formulăm părerile din cele constatate personal, nu din cele “auzite”.

 

Cu stimă,

CLAUDIU MAIOR

 

Lasă un comentariu