ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (128)

Distribuie pe:

PAPA FRANCISC I, alias JORGE MARIO BERGOGLIO

“Papa (Francisc I - n.a.) a fost invitat de către președintele României, care este catolic. Mass-media vorbește de primirea papei la Reședința Patriarhală. Deci, nu merge Patriarhul să-l întâmpine pe aeroport. El a fost invitat de către președinte (Iohannis - n.a.). Nu știu ce se va întâmpla după venirea lui. Dumnezeu, drăguțul, știe. Atâta știu că ai noștri politicieni dorm în papucii statului, așa, pe românește! Iertată să-mi fie expresia. Este inadmisibil într-un Stat Român, de unde toți politicienii iau salariu, să-l întâmpine pe papa Francisc prim-ministrul Ungariei. Mare rușine a românilor! Mare rușine a românilor! (...) Mă doare sufletul. Mă sună episcopi din țară și mă întreabă: - MĂI, VLĂDICĂ, TE-OR INVITAT CEI DE LA ȘUMULEU? - NU M-OR INVITAT! Până în momentul de față n-am primit nicio scrisoare, nicio adresă la Centrul Eparhial și suntem la doi pași (...) N-AU INVITAT NICI PE MITROPOLITUL LOCULUI, nici pe episcopul locului. DE ACEEA, STAU ȘI MĂ ÎNTREB: CE SE VA ÎNTÂMPLA?” (Preasfințitul Părinte Andrei, Episcop al Covasnei și Harghitei).              

Ca “vodă prin lobodă”, încălcând normalitatea, suveranul pontif de la Vatican s-a gândit că ar fi de “bun augur”, cu toate că avem de-a face cu un context total neprielnic, să dea curs invitației președintelui Iohannis și catolicilor din România de a participa, între 31 mai - 21 iunie 2019, la o “călătorie apostolică” într-o “casă”, România, unde, însă, va fi primit, cu ocazia pelerinajului anual (iredentist) de la Șumuleu (Miercurea-Ciuc), de nimeni altul decât... antiromânul (secesionist) prim-ministru ungar V. Orbán! Ceea ce frapează, dincolo de strigătoarea la cer indolență a oficialilor Statului Român, este cum de a fost posibil ca nimeni (?), printre atâția arhi-informați care au făcut din Vatican un port-stindard al Noii Lumi secularizate, să nu îl “tragă de mânecă” pe acest lider catolic, succesor al papei “demisionar” Benedict al XVI-lea și primul papă de origine americană, în sensul de a-l atenționa că va merge într-o zonă geografică (Transilvania), cu o minoritate (maghiară) incitată de șovini și extremiști (unguri) ca să fie ostilă țării naturale și legitime (România), unde oficiile de curtoazie protocolară le vor face... vecini de teapa revizionistului prim-ministru ungar V. Orbán etc.! Sigur, nu are niciun rost să ne lăsăm seduși de iluzia că numitul Francisc I, al 266-lea “episcop” al Romei și papă al catolicilor, nu ar cunoaște de altfel cum vizita sa, “cu dedicație” explicită, constituie încă un prilej de a semăna ură și dezbinare între catolici și ortodocși, avându-se în vedere că ne vom confrunta cu excentricitatea unui înalt prelat al iezuiților mosonici (un convins marxist-progresist, adept al uniunilor civile dintre persoane de același sex și al altor aberații dogmatice), speculată ecumenist de presa globalistă, care și-a dat girul pentru un “focar” uman (fluturând steaguri ale Ungariei Mari) unde se va vorbi (doar) în limba maghiară, fără traducere în românește, în fața unor oficiali care au “proclamat”... “starea de co-suveranitate” a Ungariei asupra “Ținutului Secuiesc”!

Este, așadar, de netăgăduit, stimați cititori, că poporul român se vede din nou pus în situația de a fi ispitit, cu o tensiune națională ce s-ar fi putut evita, de complicitatea unui suveran pontif care, în ton cu atâția papi anti-români din Istorie, se face a nu înțelege scopul real, anume declararea autonomiei Transilvaniei, cu care Ungaria “prietenă” a acordat dublă cetățenie în Transilvania, iar sute de mii de imobile și sute de mii de hectare de teren (agricol și păduri) au fost dobândite ilegal și cumpărate de etnicii maghiari ...

Lasă un comentariu