ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - ALEXANDRU BORȘ

Distribuie pe:

Elev al clasei a VII-a de la Școala Gimnazială “Dacia”, Târgu-Mureș, Alexandru Borș s-a aflat pe primul loc la etapa județeană a Olimpiadei de Matematică, astfel că, în perioada 22-26 aprilie, va reprezenta județul nostru la faza națională a acestei competiții. Este o performanță pe care Alex a reușit să o obțină pentru al doilea an consecutiv, în 2018 el întorcându-se de la Satu-Mare cu medalia de bronz.

“Gustul pentru lumea cifrelor și a calculelor îl are încă de mic, iar acest fapt l-a determinat ca, de-a lungul anilor, să participe la numeroase concursuri de matematică. A tratat mereu cu seriozitate și ambiție fiecare competiție, reușind, în acest fel, să câștige multe premii. Printre recompensele care i-au plăcut mai mult se numără taberele de matematică Luminamath, fiindcă i-au oferit ocazia să îmbine armonios momentele de relaxare cu pasiunea pentru această disciplină.

Multe felicitări, Alex! Succes în toate competițiile ce vor urma!”, spunea doamna profesoară de matematică, Nicoleta Todoran.

Lasă un comentariu