ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (142) SABIN GHERMAN (I)

Distribuie pe:

“Ideea globalizării (“o șansă extraordinară pentru România”, cum o glorifică secesionistul Sabin Gherman - n. a.)! În alte cuvinte, DOMINAȚIA GLOBALĂ (...) CRED CĂ ACEASTA ESTE MONSTRUOZITATEA SECOLULUI XXI ȘI VA DEPĂȘI TOT CE A VĂZUT OMENIREA PÂNĂ ACUM (...) În două generații, oamenii vor putea într-adevăr să spună că totul s-a desfășurat în numele umanității (...) Însă, dacă trendul continuă, NAȚIUNILE FONDATOARE ALE CIVILIZAȚIEI MODERNE (mă refer la POPOARELE LATINE) VOR DISPĂREA TREPTAT. Europa de Vest este deja plină de străini” (Celebrul disident Aleksandr Zinoviev, ziarul Le Figaro, în 1999).                

Vrând a făuri nu neapărat o lume mai bună, ci o ALTĂ LUME, sforarii moderni și postmoderni au declanșat necruțător o isterie generală, adică o babilonizare, injectându-ne mințile ca să acceptăm a fi cobaii celei mai groaznice revoluții din istorie, în acest lagăr al reeducării globalizante, ca în final să ne “trezim” într-o societate suprastatală, “supraorganizată”, guvernată de niște reguli care frizează nebunia și, ca o consecință a desecularizării, să fim puși în situația de a ni se răsturna toate perspectivele, prin amplificarea degenerării mondiale, până la a experimenta cele mai objecte forme ale dezumanizării, animalizării și demonizării colective!

Vor “exploda” în acest scop asocieri acuzatoare din cele mai mincinoase și denaturate, ca ale lui Sabin Gherman de la Cluj, debitate de “unelte” incapabile să discearnă în spatele cui se află, în captiva lor gândire de șablon, atunci când își propun extremist să semene ură interetnică, tensiune națională, astfel încât poporul nostru să își piardă reperele și, abolându-i-se conștiința națională prin înlocuirea terorii bâtei cu tortura soft, să nu mai poată înțelege cum, programat să fie însetat de sângele unei CĂTUȘIADE, gata, la o adică, să ne pună “la colț” pe toți, noul imperialism să reușească a ne fura tiptil, transformându-ne în popor vânat și făcându-ne să deschidem porțile unei ere de ilegitimă domnie, dreptul istoric de a decide democratic (până și anglo-americanii văd cât de greu le este să vadă Anglia ieșită din U.E. și pe președintele Trump capabil să își exercite neobstrucționat mandatul) și voința populară (legitimă) de a trăi în granițele unui stat național nefragmentat, suveranist!

Pe cine ar mai surprinde așadar că și în România, o țară (mică) atât de infuzată de drogul intelectual al noului tip de strategie discursivă (corectitudinea politică), ordinea și liniștea publică sunt făcute vraiște, prin fanatice puneri publice la stâlpul infamiei, de niște “torționari mediatici” care, în ton cu S.G., încalcă Constituția, disprețuiesc legile adiacente, incită la dezbinare națională, vântură sloganul corupției cu intenția de a submina puterea de la București, transpun mascat Transilvania pe orbita Occidentului devalorizator, propagă “moral” abolirea cutumelor românești (pentru a face loc instaurării terorii unei globalizări care va depăși tot ce se cunoaște, până acum, în materie de regim totalitar), răspândește “psihoze ghermaniste” și generalizează confuzia...

Știind acum cărei cauze îi slujește, stimați cititori, este mai ușor de înțeles cum acest “Don Qouijote” de la Cluj S.G. (și “armata” din spatele lui), ne insultă zi de zi Istoria și Poporul, complexat fiind de “superioritatea” sa etică, instigând la un război fratricid, româno-român, menit să facă din Transilvania o oază cu “râuri ungurești”, de “lapte și miere”, “izvorâte” din Budapesta revanșardă! Vai, vai ...

 

Lasă un comentariu