ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR!” (143) SABIN GHERMAN (II)

Distribuie pe:

“Rețelele cele mari vin de la București... Va trebui să vedem că NU UNGURII SAU NEMȚII SAU BURUNDEZII SUNT INAMICII NOȘTRI, CI NOI ÎNȘINE” ( Sabin Gherman).

Dacă astăzi am ajuns să vedem atâția “germeni” ai ghermanizării României, aliniați șablonistic pe “frontul” Marii Revoluții Mondiale, aceasta se datorează (și) faptului că 178 de lideri din toată lumea, în anul 1992, s-au întâlnit la un summit “discret”, în Rio de Janeiro, unde au redactat (sub egida ONU) un document capital, Agenda 21, prin care au hotărât, la Secțiunea 4, cum anume se va realiza pretutindeni ELIMINAREA CARACTERISTICILOR NAȚIONALE ȘI CULTURALE, ÎN NUMELE... DREPTĂȚII SOCIALE (care legitimează, mascat, folosirea Justiției ca armă a globalizării, numai “bună” de astâmpărat “setea” maselor în a-i vedea pe unii conducători zbătându-se în cătușe și în a-i elimina efectiv pe orice opozanți ai “prosperei” și “dreptei” orânduiri oculte planetare)! Și, cum acest “cutremur” al instaurării Noului Impreriu Suprastatal nu se poate impune doar prin mijloace “blânde”, în cultul softului, s-a recurs în mod radical la a stimula hărmălaia amestecării raselor și la a propaga mediatic un manipulator limbaj violent-agitator (antinațional, antistatal și anticonstituțional). Așa a început și la noi un “război total”, holotropic, în care forțele “pe față” ale nihilismului, recte SG, au declanșat la comandă “sirena asurzitoare”, ca niște hodorogite “trompete” din “fanfara” globalistă, reușind astfel performanța să ne dezbine, ca neam, prin “bombardarea” cu interminabile psihoze, preluate din arsenalul urii Ungariei față de România, având ca scop dezintegrarea Statului Național Unitar prin incitări mincinoase, jignitoare, calomnioase, amenințătoare!

Astfel, “îmbrăcându-și” limbajul antiromânesc în false nuanțe cu ținte politico-justițiare, acestui SG i s-a pus la dispoziție un post de televiziune din Cluj, patronat de maghiarul A.Paszkany, prin care telespectatorii români au parte de un “spectacol” deșănțat, în diatribe propagandistice din cele mai secesioniste și antiromânești, generatoare a unei noi mentalități, metodic amplificate dușmănos, blamându-ni-se de-a valma și Istoria și Statul și Biserica Ortodoxă - adică tot ce ține de sufletul neamului românesc!

Bunăoară, acest “jalnic renegat” (SG), cum îl numește prof.univ.dr. Gelu Neamțu, repetă “papagalicește” sloganul diversionist al corupției, sub care globaniștii își ascund de fapt cele mai abominabile fărădelegi ale Istoriei, “justificând” că “traiul greu” al românilor transilvăneni s-ar datora corupților (musai români!) din afara Carpaților, doar-doar îi va “ameți” pe unii cu mirajul bunăstării (“pompat” bine de Budapesta etc) unei Transilvanii rupte de România - o țară față de care, simțindu-se “sătul”, nu simte respect (e..., cu Budapesta altfel se pune problema!), nici când incită contra “incultei” și “ticăloasei”... “guvernări de la Teleorman” (dar “uită”, tot amestecând aiurea patriotismul cu politicul, “superioritatea” unor înalți demnitari ardeleni - P. Roman, V. Ciorbea, E. Boc, D. Cioloș, K. W. Iohannis, E. Hellvig, L. C. Kövesi, grupul de la Cluj etc. - sub “ochii” cărora a avut loc MAREA PRĂDUIRE A TRANSILVANIEI PRIN RETROCEDĂRI ILEGALE), nici când consideră că electoratul extracarpatic este “tâmpit” (“normal”, căci și delegația maghiară de la Trianon a susținut acolo că românii sunt o rasă inferioară și nu pot conduce Transilvania), nici când îndeamnă la violență (terorism civic) contra conducerii legal alese (a..., dacă “dominația” Bucureștiului îi “pute”, nu așa stau lucrurile și cu influența Budapestei în Transilvania), nici când - asumuțându-i pe români între ei -se poziționează în tabăra anti- PSD (oricum, SG exultă că face parte din “gașca” globalistă, fără să pară a înțelege că și PNL și PSD sunt niște slugi, ca și el, ale unui fenomen distructiv de o amploare fără precedent etc.)!

Înțelegând cu câtă brutalitate ni se răstoarnă percepțiile, punându-ni-se “pe tapet” periculoasa promovare a ideii de autonomie a Transilvaniei față de România, nu ar fi deloc potrivit să rămânem nepăsători la faptul că încă de acum două decenii, mai exact în 2001, doi “grei” din Statul Român,

I. Rus (ministru de Interne) și R. Timofte (șef al SRI) susțineau, țineți-vă bine, că ... Statul Român și-a pierdut autoritatea în Transilvania!

Păi cum așa, stimați cititori? Nu tocmai aceștia ar fi trebuit, văzându-i pe oficialii Budapestei cum zburdă prin Transilvania ca la ei acasă, să îi pună sub acuzare penală pe toți uzurpatorii ghermaniști ai ordinii de drept naționale, pentru încălcarea inadmisibilă a legilor României și a spiritului lor?

 

Lasă un comentariu