ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (146) SABIN GHERMAN (V)

Distribuie pe:

“De vreo doi ani vă tot avertizez pe la televizor, pe la radio sau pe unde îmi mai dau și eu cu părerea, că Ungaria lui Orbán alunecă spre ceva periculos pentru noi, românii, că TREBUIE SĂ NE PREGĂTIM PENTRU UN MOMENT DE CRIZĂ SIMILAR CUMVA CELUI DIN 1939. NU NEAPĂRAT MILITAR, CÂT LA NIVEL DE INTELLIGENCE (servicii secrete - n. a.)... AUTONOMIA CERUTĂ DE LIDERII MAGHIARI ESTE CU TOTUL ALTCEVA. De fapt, AUTONOMIA ESTE DOAR UN NUME DUPĂ CARE SE ASCUNDE O INDEPENDENȚĂ DE TIP CRIMEEA”. (Moise Guran, TVR 1)

Cine își mai amintește de “tărăboiul” manifestațiilor masive europene de acum 30 de ani, pus în scenă de mai-marii serviciilor secrete (președintele american Bush fusese director al C.I.A., iar președintele sovietic Gorbaciov - ajuns miraculos la putere după ce 3 președinți au murit subit în 3 ani - era un “agent de influență”, așa cum îl “alinta” șeful K.G.B.-ist Kriucikov, bine protejat de fostul șef al KGB și președinte, I. Andropov), cu atât mai mult ar trebui să înțeleagă acum, la trei decenii de la succesul operațiunii serviciului secret ungar AVO în declanșarea evenimentelor de la Timișoara și a preluării tezaurului arhivistic microfilmat cu acțiunile de spionaj monitorizate de UM 110 (conform generalului SRI Rogojan), cum de a fost posibil să ajungem “în genunchi” la “masa” burgunzilor, mari iubitori seculari de grofi, printr-un Mare Război Informațional hibridextern), declanșat chiar cu concursul noii Securități a României - responsabilă ea însăși de felul în care am fost conduși, “privatizați”, prelucrați, jefuiți, integrați, dezbinați, alungați, cum s-a dovedit și la extraordinarul eveniment public desfășurat exact în Anul Centenarului Marii Uniri, odată cu lansarea revistei “Newsweek” (sponsorizată de SRI și SIE?), când neobositul secesionist SG, subminând pentru a nu știu câta oară ordinea de drept a Țării (în prezența lui E. Hellvig, șef al SRI!), a “cântat” din nou “partitura” visului Ungariei de a ocupa Transilvania în mod “pașnic” și a ne dezmembra teritorial Țara!

Văzând însă cât de ingenios ni se “servesc” aceste strategii de dezinformare, generatoare de transe colective, re-atenționez că la summitul de la Rio din 1992, prin Secțiunea 4 a Agendei 21, se încearcă planetar neutralizarea rezistenței noastre la deznaționalizare, la crearea de anarhie inter-etnică și inter-statală, ceea ce “explică” isteria cu care extremistul SG vine în întâmpinarea revizioniștilor maghiari și a secesioniștilor români care cer autonomia Transilvaniei!

Deocamdată, cum deja se vede cu “ochiul liber” în această Europă destabilizată, se încearcă luarea în robie (și) a poporului român prin incitări la lupte fratricide pentru cauze minore (vor să ne pierdem energia în interese de partid, nu în interese naționale), sugestionarea bunăstării (străinii fac “investiții” cu precădere în Transilvania, stimulându-i pe români să își ceară “autoguvernarea”), supraestimarea românilor din Transilvania (ceilalți, adică “miticii”, sunt percepuți ca inferiori), deznaționalizarea mascată (prin acordarea dublei cetățenii), deturnarea atenției (în loc să combată secesionismul, unele instituții plătite de noi ne “adorm” vigilența cu... “stafia” Rusiei) etc.! Câți Sabini Ghermani or fi “căzut” însă, dintre români, în acest MARE RĂZBOI A CĂRUI MIZĂ ESTE, în definitiv, PIERDEREA (SAU CÂȘTIGAREA) SUFLETELOR?

Lasă un comentariu