PARTICIPAREA COPIILOR MICI LA FESTIVALURI DE MUZICĂ LE DEZVOLTĂ SPIRITUL DE AVENTURĂ

Distribuie pe:

Participarea copiilor mici la festivaluri muzicale le poate dezvolta spiritul de aventură, sugerează un studiu realizat în Marea Britanie, citat de Press Association.

Cu cât vârsta la care copiii participă pentru prima oară la un eveniment cu muzică live este mai fragedă, cu atât ei vor deveni mai dispuși să încerce lucruri noi, pe parcursul vieții, sugerează studiul efectuat de gigantul telecom O2.

Chiar și participarea copiilor de 4 ani, la festivalurile muzicale, poate avea un impact pozitiv asupra acestora, se arată în raport.

Un adult din trei, care a participat la primul eveniment muzical, pe când avea între 4 și 6 ani, a declarat că încearcă deseori lucruri noi, spre deosebire de una din zece persoane care nu a luat parte la un eveniment cu muzică live, până la vârsta de 22 de ani.

“Cunoșteam de ceva vreme că expunerea copiilor mici la numeroase alimente noi este asociată cu dezvoltarea unei înclinații mai mari spre aventură, iar același lucru pare să fie valabil și în ceea ce privește muzica”, a declarat Catherine Loveday, profesor la Universitatea din Westminster, implicată în acest studiu.

Raportul se bazează pe un sondaj la care au participat 2.000 de persoane adulte.

 

Lasă un comentariu