CEA MAI TÂNĂRĂ PERSOANĂ CARE A VIZITAT TOATE ȚĂRILE LUMII

Distribuie pe:

O femeie de 21 de ani din Statele Unite a intrat în Cartea Recordurilor, devenind cea mai tânără persoană care a vizitat toate cele 196 de state suverane ale lumii, relatează, miercuri, UPI.

Lexie Alford a vizitat vineri baraca albastră situată în partea nord-coreeană în Zona Demilitarizată (DMZ) care separă Republica Coreea de Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC), marcând astfel ultima țară din lista ei.

Lexie Alford a depășit astfel recordul deținut de britanicul James Asquith, care a vizitat toate țările lumii până la vârsta de 24 de ani.

„Pentru Guinness, cea mai grea parte nu este călătoria pentru obținerea recordului", a declarat Alford pentru ziarul „The Union" în 2018, când mai avea 13 state de vizitat.

„Cea mai grea parte este să dovedesc că am fost în toate aceste locuri. Trebuie să primesc declarații semnate ale martorilor în fiecare țară în care mă duc și să pun la dispoziție bilete de avion, ștampile din pașaport, chitanțe de cazare, registre pentru fiecare țară pe care o vizitez", a declarat Lexie Alford.

 

Lasă un comentariu