AU SEMNAT MOȚIUNEA: PNL, USR, PMP ȘI UDMR

Distribuie pe:

Parlamentarii care au semnat moțiunea de cenzură aparțin grupurilor parlamentare PNL, USR, PMP și UDMR, a anunțat, miercuri, liderul deputaților liberali, Raluca Turcan.

“Guvernul Dăncilă trebuie demis fără ordonanțe de urgență, fără parole de acces și fără cozi la vot. Grupurile parlamentare care și-au asumat matur semnăturile pentru această moțiune de cenzură sunt PNL, USR, PMP și UDMR. Așteptăm evident susținerea și altor colegi din Parlament la votul pentru această moțiune de cenzură. Această moțiune de cenzură este un demers al Opoziției unite și mature care a înțeles perfect rezultatul votului de la alegerile din 26 mai. A fost un vot pentru o Românie normală, un vot în care legile nu sunt făcute de corupți și de apărătorii infractorilor, o Românie în care drepturile omului sunt respectate, o Românie în care să mergi la vot și să-ți exprimi un drept fundamental și în care instituțiile statului de bază democratice sunt stabile”, a declarat Turcan la Parlament.

Ea a făcut un apel către colegii din Pro România și la cei neafiliați “să înțeleagă acest moment crucial, pentru că acest demers politic parlamentar are în spate drepturile românilor”.

 

Lasă un comentariu