CUM NE ABANDONEAZĂ PARTENERUL, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne sfătuiește să studiem cu atenție zodia celor pe care ni-i dorim alături pentru întreaga viață, astfel încât să putem evita dezamăgirea în cazul în care apar neînțelegeri în cuplu.

Fiecare dintre noi are “arme” proprii de a frânge inima partenerului, iar dacă acestea sunt cunoscute din timp, putem preveni rănile sufletești.

Berbec - Partenerul tău din Berbec se îndrăgostește repede și iubește pătimaș, însă, după doar o săptămână sau două se va simți plictisit.

Își pierde cu ușurință interesul, mai ales dacă tu nu ești aventuros și nu cauți tot timpul acțiune, așa cum o face el. El vrea să vadă totul și să meargă peste tot, dar nu oricine poate ține pasul cu el. Dacă nu ești ca el, vei sfârși cu inima frântă.

Taur - Partenerul tău din Taur este îngrozit de ideea de a fi rănit și nu vrea să i se vadă latura vulnerabilă. De aceea, de îndată ce începe să se atașeze de cineva, se închide în el.

Nu are probleme în a oferi dragoste, pentru că e extrem de loial și iubitor, dar nu se va deschide prea ușor, tocmai pentru a se cruța de suferință. Astfel, el îți poate răni inima.

Gemeni - Mintea partenerului tău din Gemeni este peste tot. El conștientizează că nu știe ce vrea, dar nu are nicio problemă cu asta. Acesta este frecvent întrebat de către partenerul lui dacă este sau nu interesat de relație, pentru că el transmite semnale mixte tot timpul.

Ar trebui să se hotărască în ce direcție să meargă, însă, până atunci, indecizia sa îți poate frânge inima.

Rac - Racul ar face orice pentru a-i mulțumi pe cei din jurul său, iar când vine vorba de relația sa amoroasă, tot ceea ce vrea este ca familia lui să accepte alegerea pe care a făcut-o.

Dacă familia sa dezaprobă relația în care s-a implicat, nu se va gândi de două ori înainte de a pune punct. Pune prea mult preț pe ceea ce spun prietenii și rudele sale, pentru că este convins că aceștia îi vor doar binele.

Leu - Leul este prea plin de el. Știe că nu există loc decât pentru o singură persoană sub lumina reflectoarelor, iar acela este el.

Cu siguranță s-a îndrăgostit de tine pentru că ești mereu în centrul atenției, dar vine un moment în care va vrea să preia el acest rol.

Ca un adevărat Leu, va râde și te va împinge în spate. Acest lucru te poate tulbura și îți poate frânge inima.

Fecioară - Partenerul tău din Fecioară pare mereu dat peste cap. În mod constant răstălmăcește lucrurile și analizează totul exagerat de mult. Din această cauză, te poate face să suferi. El te poate părăsi fără un motiv anume, pur și simplu va simți că vrea să se despartă de tine, și atât. Dacă îi vei cere explicații, nu va reuși să îți ofere niciuna.

Balanță - Partenerul din Balanță întâmpină probleme atunci când se implică într-o relație cu cineva care îi îndeplinește așteptările exagerate. Dacă se întâmplă asta, el va începe să simtă că preia controlul asupra ta și că trebuie să te elibereze. Este bun și corect, de aceea va prefera să te lase să pleci, lucru care îți va frânge inima.

Scorpion - Scorpionul este brutal de cinstit. Îți va spune exact ce așteptări are de la relația cu tine și, dacă nu îi îndeplinești condițiile, el va pune punct. De asemenea, dacă îl deranjează ceva la tine, te va confrunta fără să stea pe gânduri. În cazul în care nu te schimbi, se va despărți de tine foarte direct și dur.

Săgetător - Partenerul din Săgetător se pune mereu pe primul loc. Îți va răni inima pentru că nu se va consulta cu tine cu privire la deciziile importante de viață care vă afectează pe amândoi.

E foarte libertin și nu se gândește prea mult la ce va face, ci doar va acționa. Își poate schimba foarte ușor mediul și oamenii cu care obișnuia să își petreacă timpul. Dacă nu poți accepta acest lucru, te va părăsi.

Capricorn - Capricornul este un perfecționist și un sclav al termenelor limită. Dacă nu ești dispus să îi fii alături în goana după succes, se va rupe de tine.

Și-a planificat întreaga viață și, dacă nu rezonezi cu programul lui, se va despărți de tine fără regrete și va continua să caute pe cineva care să o facă.

Vărsător - Vărsătorul este o persoană foarte profundă și inteligentă. Vrea ca tu să fii la fel ca el și să îl stimulezi intelectual, să simtă că poate purta conversații semnificative cu tine.

Dacă nu îi satisfaci standardele înalte, nu va avea nicio problemă să se despartă de tine. El nu are nici cea mai mică intenție de a se schimba pentru altcineva.

Pești - Datorită spiritului său artistic, nativul din Pești caută pe cineva care să îi înțeleagă modul de exprimare. Vrea ca tu să fii la fel de creativ ca și el și să îl sprijini în ceea ce face.

Dacă nu poți ajunge la nivelul dorit de el, nu va ezita să pună punct relației și să își îndrepte atenția în altă parte. 

Lasă un comentariu