HOROSCOPUL LUNII IULIE 2019

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, luna iulie 2019 este marcată de intensitate emoțională, în care, pentru fiecare zodie, devin foarte importante securitatea, siguranța și grija pe care o primim și pe care o oferim celorlalți. Ne interesează casa, familia, rădăcinile.

Anumite parteneriate, asocieri sau relații se pot încheia brusc, însă acest lucru trebuie privit ca un avantaj, care poate deschide posibilități noi în viața noastră.

Berbec - Unii Berbeci vor căuta mai mult decât oricând securitatea și siguranța emoțională, ei arătându-le celorlalți și latura lor mai vulnerabilă. Pe plan personal, vor avea numai de câștigat. Cuplurile care au deja câțiva ani de relație vor beneficia de numeroase oportunități de a-și armoniza viața de familie.

În carieră, pot apărea momente de tensiune. Se poate instala presiunea unor decizii importante pe termen lung, prin urmare Berbecilor nu le va fi ușor să găsească un echilibru între familie și carieră. E bine să se pregătească pentru acest lucru pentru că nu vor avea încotro.

Evenimentele lunii iulie ar putea să îi epuizeze mai repede decât cred, ceea ce îi expune la accidentări, explozii temperamentale, nervozitate excesivă și nevoia de a-și asuma riscuri prea mari.

Taur - Luna iulie îi face pe Tauri să își revizuiască modul în care își exprimă afecțiunea și să își identifice dorințele amoroase. Este important ca, din când în când, ei să recapituleze ce își doresc în plan sentimental, ce așteptări au de la partener și ce sunt pregătiți să ofere în schimb.

Totodată, Taurii trebuie să își acorde timp pentru a-și reorganiza cheltuielile și pentru a se sfătui cu familia. Este posibil ca cei apropiați să nu îl poată ajuta așa cum i-au promis, din motive cât se poate de obiective. Este o perioadă bună pentru a-și evalua veniturile și pentru a concepe planuri prin care să le crească.

Luna lui Cuptor le activează Taurilor axa cunoașterii, ceea ce duce la mai multă agitație, dorință de comunicare, solicitare nervoasă în fața volumului mare de informații și zvonuri care îi asaltează.

Gemeni - În această lună, Gemenii ar trebui să reflecteze asupra valorii relațiilor, a iubirii, la felul în care înțeleg intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar și gestionarea resurselor comune. Cei mai mulți sunt gata să uite de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mișcare. Gemenii fără partener se pun foarte ușor în valoare și seduc prin simțul umorului și capacitatea de a descoperi latura sensibilă a persoanei pe care doresc să o cucerească.

Lor li se activează axa financiară și axa valorilor, de aceea trebuie să se ocupe cu seriozitate de resursele de care dispun și să găsească o cale mai eficientă de gestionare a veniturilor. Ar putea deveni presante taxe neplătite sau rate la un credit bancar.

Starea de sănătate a Gemenilor ar putea fi influențată de stresul generat de frământările financiare sau de încăpățânarea de a forța lucrurile în direcția dorită. Este recomandat să opteze pentru un ritm de muncă și de viață mai liniștit, mai calm.

Rac - Racii sunt activați în luna iulie de axa “eu și ceilalți”, în special fiind vizate asocierile și căsnicia. Prin urmare, anumite relații sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, chiar radicale.

Situația financiară și parteneriatele de afaceri ale Racilor sunt influențate de dependența de ceilalți, de aceea este recomandat să încerce să fie atenți și să își definească mai clar nevoile personale, posibilitățile materiale și ceea ce pot face cu resursele existente pentru a-și dezvolta cariera.

În planul sănătății, pot fi aduse în atenție simptome mai vechi sau o afecțiune de care suferă de mai multă vreme.

Leu - În luna iulie, viața sentimentală a Leilor este plină de provocări. Pot avea parte de o atracție neașteptată sau de răsturnări de situație în căsnicie. De asemenea, intră într-o perioadă în care doresc să strălucească, să cucerească, să reînvie romantismul și pasiunea în viața lor.

Pe plan financiar, sunt avantajate proiectele de grup și beneficiile obținute prin exercitarea profesiei.

Sănătatea Leilor poate fi afectată de agitație, depresie sau melancolie, însă luna iulie este și o perioadă bună să facă pace cu trecutul și cu ei înșiși, să își schimbe ritmul de viață, adică să opteze pentru un stil de viață mai sănătos.

Fecioară - Fecioarele sunt tentate în luna iulie să își regândească proiectele profesionale pe termen lung, direcția în carieră și relațiile cu superiorii sau cu autoritățile statului, scopul fiind siguranța lor financiară.

În plan sentimental, Fecioarele sunt sfătuite să nu cadă în patima unei relații ascunse sau complicate, ci să își facă prieteni noi, prin socializare. Au mai mult de câștigat în plan afectiv și amoros dacă ies din cercul strâmt în care se învârt.

Fecioarele ar trebui ca, în această lună, să își reducă ritmul de lucru, să găsească timp pentru odihnă și să se desprindă de chestiuni ce ar fi trebuit lăsate în urmă de multă vreme.

Balanță - Este foarte posibil ca Balanțele să se simtă mai lipsite de energie în luna iulie, mai îngrijorate de viitor, în special de viitorul profesional. Acest lucru ar putea determina o accentuare a predispoziției spre indecizie, oscilații și frustrări. Este recomandată compania prietenilor pentru a se relaxa și pentru a primi sfaturi care să le deschidă perspective noi.

În iulie, multe Balanțe doresc să își exerseze sau să își redescopere puterea de seducție, simțind nevoia de senzații tari, fiind mai tentate ca oricând să se joace de-a flirtul. Însă, trebuie să țină seama de sentimentele celorlalți, pentru a nu le da speranțe deșarte.

Cariera și reputația socio-profesională sunt foarte bine activate, prevestind schimbări de direcție profesională ori în firma pentru care lucrează.

Scorpion - În luna iulie, Scorpionii au ocazia să demonstreze tuturor cât de capabili sunt, iar munca pe brânci și curajul i-ar putea purta spre progrese notabile în carieră, meritele lor fiind recunoscute de ceilalți. Cu toate acestea, este indicat să evite orgoliile și să fie atenți la concurență, la intrigi și la denigrările unor colegi geloși pe succesul lor.

Viața amoroasă a Scorpionilor este trepidantă. Se pot ivi numeroase răsturnări de situație, tocmai de aceea trebuie să fie atenți să scape de rutină, din zona de siguranță, să caute abordări noi pentru viața amoroasă.

Uneori, Scorpionii nu vor sta prea bine cu moralul, însă o persoană din anturaj le redă optimismul și îi ajută să își schimbe perspectiva asupra vieții, asupra propriei persoane.

Săgetător - În plan profesional, Săgetătorii ar trebui să facă niște revizuiri, să reevalueze anumite colaborări și să regândească investițiile. Pe termen scurt, este posibilă o reducere a veniturilor financiare, fără prea mari efecte asupra calității vieții.

Astrele îi invită pe Săgetători la reconfigurări parteneriale, la revizuirea modului în care înțeleg să relaționeze și să își asume responsabilități și angajamente, la reconsiderarea atitudinii față de căsnicie ori față de perechea de viață.

Din punct de vedere al sănătății, nu stau rău cu energia dar, dacă nu o canalizează cum se cuvine, riscă să o irosească în tot felul de conflicte și agitații interioare. Este indicat să facă mișcare într-un cadru organizat sau să petreacă mai mult timp în natură.

Capricorn - În luna iulie, relațiile Capricornilor cu ceilalți nu par a fi ușor de gestionat, probabil din cauză că nici relația cu ei înșiși nu este pe roze. Atenție la parteneriate și la căsătorie, întrucât pot apărea momente de criză, ce conduc la reînnoire și schimbare.

Capricornii ar putea ajunge în situația de a pune punct unor relații de afaceri, unor asocieri sau colaborări. Dacă se află în negocieri pentru contracte și colaborări noi, trebuie să știe că lucrurile nu merg chiar de la sine, ci pot apărea tensiuni, momente de criză, neînțelegeri și confuzii.

În planul sănătății, Capricornilor li se recomandă să reducă puțin ritmul, să își ofere momente de relaxare și să consulte medicul dacă se simt prea obosiți.

Vărsător - În plan profesional, Vărsătorii au ocazia, în luna iulie, să înceapă un nou proiect avantajos, însă această oportunitate nu este ferită de peripeții și tensiuni. Însă, cu intuiția care îi caracterizează, vor trece cu bine peste obstacole și își vor atinge scopul.

În plan sentimental, lucrurile tind să se miște încet sau să se cam... încâlcească. Există posibilitatea ca Vărsătorii să transmită mesaje confuze ori contradictorii sexului opus sau să nu înțeleagă prea bine care sunt intențiile celorlalți.

Starea de sănătate a Vărsătorilor este una bună, ei având suficientă energie pentru a trece peste stările de oboseală ori de slăbiciune. Indiferent de stare, vor reuși să regăsească resursele interioare necesare pentru a merge mai departe, pentru a căuta soluții.

Pești - În luna iulie, Peștii ar trebui să își facă timp pentru ei, chiar pentru un control medical de rutină dacă se știu cu afecțiuni mai vechi, neglijate.

În schimb, ei se bucură de putere de seducție, emană romantism și tandrețe și pot da restart vieții lor amoroase. Dacă sunt deja implicați într-o relație amoroasă de perspectivă, ar putea intra cu ea într-o nouă etapă, mai pasională, mai profundă.

În această lună, pentru Pești, banii vin doar din muncă, prin efort. Cu toate acestea, ei se dovedesc a fi buni colegi, ajutându-i, chiar financiar, pe cei aflați la nevoie.

 

Lasă un comentariu