ZODIILE ȘI DIVORȚUL

Distribuie pe:

Divorțul nu este ușor pentru nimeni, astfel încât unora poate să le sfâșie sufletul și să îi aducă în pragul disperării, în timp ce alții trec mai ușor peste despărțire, încercând să își îndrepte atenția către altceva (altcineva).

Astrologica.ro afirmă că felul în care reacționăm în fața divorțului este influențat în mare măsură de zodia în care ne-am născut, iar cunoașterea acestor diferențe ne poate ajuta să facem față mai ușor traumei trăite.

Berbec - Berbecul este foarte imprevizibil, mai ales atunci când vine vorba de divorț sau despărțire. Dacă s-a plictisit de relația lui, s-ar putea să treacă ușor peste, dar dacă divorțul e sfâșietor, el poate deveni impulsiv și poate spune lucruri dureroase.

Vestea bună este că Berbecul încearcă să își revină rapid și, odată ce starea proastă a trecut, se va regăsi pe el însuși.

Taur - Taurul va fi devastat de divorț și îi va lua mult timp până să se gândească din nou la întâlniri. El va încerca să se împace cu fostul partener, dar dacă nu va funcționa se va închide în el și va lăsa timpul să îl vindece.

Din fericire, e destul de răbdător, pentru că, într-adevăr, trebuie să fie răbdător cu el însuși ca să poată trece peste durerea despărțirii.

Gemeni - Atunci când Gemenii divorțează, poate fi șocant pentru toată lumea. Gemenii pot părea complet fericiți în relația lor, dar, de fapt, ei pot fi plictisiți și nemulțumiți. Dacă nu primesc ceea ce au nevoie, nu au nicio problemă să pună capăt mariajului.

Ei ascultă sfaturile celorlalți, dar, în cele din urmă, vor face ce e mai bine pentru ei.

Rac - Relațiile și familia sunt extrem de importante pentru un Rac, astfel încât uneori poate părea dependent de ele. Dacă se simte ignorat sau partenerul lui nu e acolo pentru el, Racul ar putea merge în altă parte să caute dragostea și atenția de care are nevoie.

Dacă este părăsit, Racul va fi distrus și poate traversa toate etapele durerii. S-ar putea să dureze ceva pentru a trece peste o relație.

Leu - Când trece printr-un divorț, Leul simte nevoia să dovedească tuturor că partenerul lui a fost problema. Nu este vorba că nu își asumă responsabilitatea pentru rolul lui în despărțire, dar ego-ul lui este profund afectat dacă cineva la care ține demonstrează că poate trăi și fără el. Nu îi place să se simtă neputincios, așa că va încerca să preia cât mai mult controlul asupra situației.

Divorțul îl face să sufere foarte mult, dar e prea mândru pentru a-și manifesta durerea.

Fecioară - Fecioara este foarte practică și, dacă începe să observe nereguli în relația ei, va face tot posibilul să o salveze și să repare daunele, mai ales dacă sunt implicați copii. Dacă situația este lipsită de orice speranță, Fecioara va dori să minimizeze pierderea cât mai curând posibil, astfel încât să poată trece mai departe. Indiferent ce se întâmplă, ea nu își va vărsa furia în jurul copiilor, aceștia fiind prioritatea ei.

Balanță - Balanța știe că dacă o relație nu funcționează, este o oportunitate pentru ea să evolueze, dar asta nu înseamnă cu nu este dureros. Dacă se poate, va încerca să învețe ceva din experiența divorțului.

Într-o lume ideală, partenerul ei se va îndrăgosti din nou de ea. Când acest lucru nu se întâmplă, Balanța se forțează să meargă mai departe.

Scorpion - Scorpionul este foarte pasional și intens. Dacă i se cere divorțul și nu se așteaptă la asta, va avea o reacție exagerată. El iubește cu toată intensitatea și când această dragoste a lui este aruncată la gunoi, se va simți rănit și supărat. Este posibil ca un Scorpion să se comporte răzbunător împotriva fostului partener sau să facă ceva manipulativ și distructiv.

El nu acționează rațional atunci când e rănit.

Săgetător - Săgetătorul este un spirit liber și, dacă începe să se mai simtă anxios în relația lui, va dori să iasă din ea. Dacă nu are suficient timp pentru a-și procesa sentimentele, poate să se implice prea repede într-o relație nouă pentru a încerca să mascheze suferințe vechi.

Poate fi o provocare pentru acesta să rămână în preajmă pentru a pune la punct toate detaliile divorțului.

Capricorn - Capricornul va încerca să își facă relația să funcționeze cu tot ce are. El vrea ca unitate familială să rămână intactă, dacă e posibil. Nu poate suporta ideea de divorț, dar uneori nu e de ajuns doar să își dorească ca relația să meargă bine.

Dacă partenerul său îl înșală în mod repetat sau face ceva de neiertat, sentimentele sale vor fi spulberate și nu va mai fi loc de negociere.

Vărsător - Vărsătorul nu vrea să fie tipul rău într-o relație, dar nici nu vrea ca partenerul lui să devină prea emoțional. Așadar, dacă relația lui nu funcționează, el va încerca să manipuleze situația astfel încât partenerul său să simtă că trebuie să preia responsabilitatea de a iniția despărțirea.

El iubește să fie înconjurat de oameni, dar, de asemenea, și să fie singur.

Pești - Peștii cer multă atenție și grijă de la partenerii lor, oferind aceleași lucruri la schimb. Se vor implica într-o relație atât timp cât nevoile lor pot fi satisfăcute, iar dacă nu sunt, pot deveni deprimați și nefericiți. Peștii și partenerii lor se vor împăca și despărți de mai multe ori înainte de separarea finală.

 

Lasă un comentariu