REGHINUL CULTURAL - FILME, CONCERTE, ATELIERE DE ARTĂ

Distribuie pe:

În perioada 5-11 august, la Reghin, va avea loc cea de a opta ediție “Pădurea Rotundă”, organizată de Asociația K'ARTE.

Manifestarea va cuprinde proiecții de film european în aer liber, ateliere de artă pentru copii și un concert Ana Maria Galea Trio feat. Pedro Negrescu.

Timp de șapte zile, mai mulți artiști contemporani din România, Ungaria și Belgia vor dezvolta proiecte inspirate de contextul local.

În aceeași perioadă, în paralel cu “Pădurea Rotundă”, Asociația K'ARTE organizează și prima ediție a manifestării MICROPOLIS, aducând în municipiu cinci dintre cele mai importante și premiate filme ale anului 2018, în parteneriat cu Caravana Les Films de Cannes din Reghin. Programul mai include un concert susținut de Oamenii Dimineții (trupă din Târgu-Mureș, ce abordează o gamă largă de genuri muzicale - jazz, rock, funk etc.) și o serie de ateliere de artă dedicate copiilor.

Proiecțiile de film din cadrul acestui proiect vor avea loc de luni până vineri, începând cu ora 18, la Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară”, iar atelierele de artă pentru copii se desfășoară de luni până miercuri, începând cu ora 10, la Hotel Marion - Pădurea Rotundă.

Intrarea este liberă la toate acțiunile din program.

Lasă un comentariu