PROFESORII ROMÂNI POT PARTICIPA LA UN WORKSHOP ORGANIZAT DE AGENȚIA SPAȚIALĂ EUROPEANĂ

Distribuie pe:

Profesorii din învățământul gimnazial se pot înscrie până pe 1 septembrie pentru a participa la workshop-ul e-Technology Lab, organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA) în Belgia, între 23 și 25 octombrie, potrivit unei informări publicate pe site-ul Agenției Spațiale Române (ROSA).

Conform sursei citate, profesorii vor învăța cum să folosească în clasă o serie de tehnologii educative cum ar fi Lego, Astro Pi și Arduino pentru a vorbi despre spațiu și a crea activități interactive și motivante pentru elevi.

De asemenea, cadrele didactice vor afla cum să utilizeze o serie de instrumente educaționale pentru a-și implica elevii în proiecte ESA dedicate școlii.

„Numărul de locuri este limitat și este destinat cadrelor didactice care predau discipline STEM (n.r. Science, Technology, Engineering și Mathematics) în învățământul gimnazial. Vor avea prioritate profesorii care nu au mai participat, până acum, la un e-Technology Lab organizat de ESA”, precizează ROSA.

Workshop-ul va avea loc la Centrul de Pregătire și Învățare al Academiei ESA de la ESEC-Galaxia, situat în Transinne, Belgia.

Lasă un comentariu