OARE, CHIAR NU VĂ CRAPĂ ODATĂ OBRAZUL DE RUȘINE?

Distribuie pe:

Pentru mine, aceste declarații nu sunt noi, observ că se repetă sistematic în preajma unor alegeri. Scriu aceste rânduri din respect față de cei care doresc să cunoască adevărul, să nu fie manipulați și induși în situațiile confuze în care ne regăsim astăzi. Acești politicieni aparțin unei categorii educate prin minciună, manipulare și impostură, dacă le urmăriți parcursul studiilor și al diplomelor pe care le au. Este tipologia specifică apărută după Revoluție, crezând că prin politică și prin metode mârșave pot ajunge să-și realizeze cu ușurință visele. Din păcate, foarte mulți au reușit și de aceea țara și, implicit, județul nostru se regăsesc în situațiile pe care le observăm.

Eu voi rămâne constant modului meu de manifestare și comportament, cu respect față de semeni. Cel mai important lucru pentru mine rămâne siguranța cetățeanului, realizarea proiectelor și, implicit, creșterea calității vieții în oraș. Totodată, voi menține bunul obicei ca cetățenii să fie informați corect, pentru a putea la rândul lor judeca corect.

În legătură cu subiectul rectificării bugetare, toate informațiile pe care vi le-am oferit sunt corecte, iar îndemnul ticăloșit al “politicienilor”, de a bloca orașul și proiectele, poate fi probat oricând. Regret că instituțiile statului nu se sesizează din oficiu, pentru că, probabil, nu realizează nici acum gravitatea acțiunilor acestora. Cât privește declarația referitoare la “stârnirea conflictului interetnic”, aceasta arată pe deplin lipsa de educație a acestora - o categorie de politicieni care pot spune oricând și orice, fără să răspundă în fața legii. Ei nu cunosc însemnătatea cuvintelor, pentru ei sunt jocuri de-a politica... Cunosc însemnătatea lor, din sălile de operație, de la cetățenii pe care i-am operat, i-am îngrijit și cu care am discutat. Sunt convins că declarațiile hilare și politicianiste nu fac decât să stârnească o repulsie și un gust amar cetățenilor.

Vă asigur că modul în care mi-am ales colaboratorii, atât români, cât și maghiari, a fost pe criteriul profesionalismului atât în domeniul medical, cât și în administrație, dar cu siguranță că cei care aduc aceste acuze nu au cum să înțeleagă, deoarece ei nu fac parte din această categorie. Observăm, din păcate, tot mai des modul degradant în care s-a ajuns privind discursul politic, manifestările unora, demagogia și toate însumate, nu fac altceva decât să reliefeze caracteristicile de vârf ale impostorilor.

Proiectele realizate în oraș de echipa pe care o conduc sunt vizibile, în comparație cu proiectele invizibile pe care ar fi trebuit să le gestionați și amintesc aici eșecul gestionării problemei deșeurilor, al Aeroportului, al circuitului motor-ring de la Cerghid, al centurilor ocolitoare ce ar trebui să împrejmuiască orașele, eșecul patinoarului artificial, al ștrandului, al proiectului IBM - oraș științific de cercetare medicală, și lista poate continua...

Iar celor care cred că “cucerirea” Primăriei Târgu-Mureș și viitorul primar trebuie să fie după chipul și asemănarea lor, le spun că se înșeală amarnic! Sunt convins că cetățenii acestui oraș, români și maghiari, sunt tot mai conștienți că primarul trebuie să-i reprezinte deopotrivă, indiferent de etnie, și să nu fie “confecționat” în tenebrele politicului. Diferența dintre un primar și un politician de rând este uriașă. În mandatele mele am dovedit că minciuna nu are ce căuta, în schimb politicienii de rând, prin metodele prin care cerșesc un vot, includ masiv și minciuna.

Vă asigur că nu mă voi abate de la proiectele aflate în lucru, de altfel cunoscute de dumneavoastră, și voi miza mereu pe informații corecte care să vă fie puse la dispoziție.

 

Lasă un comentariu