HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2019

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne atenționează că luna octombrie a acestui an este una destul de tensionată, cu dificultăți în a evita conflictele și cu responsabilități în rezolvarea problemelor altor persoane.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi, indiferent de zodia în care s-a născut, va găsi resurse interioare pentru a ține situația sub control, revenind cu succes la ritmul obișnuit al vieții.

Berbec - Va fi o lună obositoare pentru tine pe plan sentimental, cel puțin în prima jumătate a ei. Vei avea parte atât de certuri, cât și de pasiune. Spre sfârșitul lui octombrie, se liniștesc apele în viața de familie și începi să ai parte de mai multă înțelegere. La serviciu, vei munci mult, poate și aceasta este cauza tensiunii pe care o resimți atunci când ajungi acasă. E vorba de competiție, iar firea ta ambițioasă nu te lasă să stai pe tușă. Ai putea avea șansa unui câștig financiar neașteptat, însă tot la finalul lunii. Nici cu sănătatea nu te poți lăuda, bolile mai vechi revin sau apar altele noi, din cauza stresului. Fii prudent!

Taur - Se anunță evenimente plăcute în această lună, pentru tine, pe plan sentimental. Dacă ești singur, la finalul lunii ai putea avea parte de o întâlnire romantică ce se poate termina neașteptat de bine. Totul se va întâmpla la intensitate maximă și te vei bucura din plin de ce îți oferă viața. Pe plan profesional, vei avea parte de o lună la fel de intensă, căci apare dorința ta de a ieși în evidență prin munca pe care o depui, chiar dacă intri în conflict cu unii colegi sau cu șefii. Totuși, de aici până la a câștiga mai mulți bani nu mai este decât un pas. La capitolul sănătate nu excelezi, însă dacă te vei preocupa de asta totul va fi bine.

Gemeni - Îți place să iubești și să fii iubit, iar acest lucru se va vedea luna aceasta, cu precădere în dormitor. Ai toate ocaziile din lume să îți satisfaci poftele trupești, însă ai grijă să nu ajungi să fii rănit într-un final. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, ai grijă la tentații. Pe plan profesional, lucrurile nu stau cum ți-ai dori, însă în mare parte din vina ta. Nu ești preocupat de serviciu și bani, pentru că gândul îți zboară doar la distracție. Cu toate acestea, la finalul lunii s-ar putea să îți intre o sumă de bani suplimentară pe card. Ai grijă și cu sănătatea, o viață exagerat de activă, te poate pune la pat.

Rac - Începând cu această lună, vei fi extrem de activ pe plan sentimental și vei acorda o atenție deosebită plăcerilor vieții. Fie că ești singur sau nu, cert este că ai parte de o varietate mare de activități și acțiuni. Sunt favorizate relațiile mai puțin serioase, pentru că ești mai mult pus pe distracție. Pe plan financiar și profesional, vei avea parte de multe oportunități valoroase, însă trebuie să fii foarte atent: în ultimele zile ale lui octombrie va fi rost de succes și conjuncturi favorabile. Dacă fizic stai destul de bine, nu același lucru se poate spune și despre psihicul tău. Devii prea ușor irascibil și se pare că ești cu nervii la pământ.

Leu - Nu se poate spune că excelezi în dragoste în luna octombrie. Cu toate acestea, necazurile și dezamăgirile profunde te ocolesc. Important este să nu te grăbești în luarea deciziilor atunci când vine vorba de o relație amoroasă sau de un potențial partener. Socializezi foarte ușor și te faci imediat plăcut. Pe plan financiar, primești vești bune, bugetul tău crește de la zi la zi și te bucuri de tot confortul la care tânjeai. Din păcate, ai tendința de a cheltui prea mult pe lucruri inutile. Cu sănătatea, nu stai rău, dar nici nu se poate spune că ești într-o formă fizică de invidiat. Nu ai destulă energie pentru a face câte ți-ai propus, de aceea trebuie să te reorganizezi.

Fecioară - Luna octombrie vine cu vești bune pentru tine, pe plan sentimental, în special pentru nativii implicați într-o relație serioasă. Cu toate că nici cei singuri nu se pot plânge, e posibil ca unii dintre ei să nu tragă lozul câștigător. Pe plan financiar, se va produce o gaură în buget, din cauza unor cheltuieli de care știai că o să apară, însă nu este atât de tragic precum vrei să pară. Tensiunile și instabilitatea locului de muncă te pot duce în pragul unei dispoziții schimbătoare. Legat de sănătate, e necesar să mergi la analizele de rutină, pentru că a trecut deja ceva vreme de când nu ai mai mers la medic. E bine să fii prevăzător.

Balanță - Nu o duci deloc rău pe plan sentimental în această lună, cel mai probabil vei pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, în care te vei simți foarte bine. Nativii singuri se bucură de mulți admiratori, datorită abilităților lor de comunicare, dar și a șarmului incontestabil. Pe plan financiar și profesional, nu se vor produce mari schimbări. Cu toate că banii se vor împuțina în prima parte a lui octombrie, vei avea destule ocazii de a recupera ce ai pierdut. Cu sănătatea nu vei întâmpina probleme mari, însă trebuie să acorzi o atenție deosebită igienei dentare.

Scorpion - Luna aceasta vei fi destul de sensibil și sentimental, lucru care poate conduce la divergențe cu partenerul de viață. E foarte important să ai grijă ce spui și să nu îl acuzi dacă ai doar bănuieli nefondate. Dacă ești un nativ singur, este necesar să renunți la teama de a face o impresie proastă celorlalți. Ai mai multă încredere în tine și totul va fi bine. Pe plan profesional, urmează o perioadă roditoare, în care munca ta va fi în sfârșit răsplătită. Mai mult decât atât, orice proiect început acum are mari șanse de succes. În ceea ce privește sănătatea, situația ta este una instabilă. Pe cât de bine te simți azi fizic și psihic, pe atât de rău te poți simți mâine.

Săgetător - Astrele sunt de partea ta în luna octombrie, în ceea ce privește viața ta amoroasă. Ești mai hotărât ca oricând să faci unele schimbări benefice pentru relația ta. Vei încerca să fii mai activ și să găsești mai multe activități interesante pe care să le faci alături de partener. Dacă ești singur, nu ar strica să ai o viață socială mai bogată. Pe plan financiar și profesional, dai dovadă de multă energie și forță pentru a-ți pune planurile în aplicare. Vei fi remarcat pentru seriozitatea ta, lucru care îți poate aduce bani frumoși în viitorul apropiat. Singura condiție este să acționezi cu ambiție și să spui da competiției. Sănătatea îți poate crea probleme, mai ales la jumătatea acestei luni. Trebuie să asculți cu sfințenie de sfatul medicului, dacă vei ajunge să îi calci pragul.

Capricorn - E posibil ca în această lună să găsești un echilibru între viața profesională și cea amoroasă. Cu toate acestea, eviți la limită conflictele în ambele planuri. Dacă ești un nativ singur, cu siguranță vei reuși să atragi pe cineva din mediul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului, adică la serviciu. Ai grijă, totuși, că poate fi o relație stresantă. Pe plan financiar, e posibil să primești o moștenire, un bonus sau un cadou substanțial la finalul lui octombrie. În ceea ce privește sănătatea, e foarte important să nu te grăbești, astfel încât să eviți riscul unei accidentări.

Vărsător - E o lună nefastă pentru viața ta sentimentală, însă ea va reintra pe făgașul normal în cel mai scurt timp. Astrele nu îți oferă suport în planurile tale, cel mai probabil pentru că ele sunt destul de exagerate. Nu ai energie, iar monotonia din cuplu începe să își spună cuvântul. Pe plan profesional și financiar, este necesar să lucrezi în echipă pentru a avea rezultate mai bune și mai rapide. Te tentează puterea banului și urmezi această cale, în funcție de posibilitățile care ți se oferă. În ceea ce privește sănătatea, nu vei avea niciun fel de problemă, ba chiar se poate spune că te simți atât de odihnit încât... te doare.

Pești - Luna octombrie nu va fi deloc una liniștită pentru tine pe plan sentimental, de aceea se recomandă prudență în ceea ce privește impulsivitatea ta. Ai toate motivele să te enervezi din cauza partenerului de viață sau a unui eșec sentimental, însă nu este cazul să reacționezi exagerat. Orice faptă atrage după sine consecințe. Pe plan profesional și financiar, este o perioadă bună pentru tranzacții, investiții și afaceri personale. Nu este exclus nici să primești o sumă de bani pe nepusă masă, de la o persoană cu care nu ai mai păstrat legătura. În ceea ce privește sectorul sănătății, începi luna fără vlagă, însă îți revii extrem de bine, motivat fiind de planurile mărețe pe care ți le-ai făcut.

Lasă un comentariu