PRIMARUL DORIN FLOREA A ÎNMÂNAT CHEILE CELOR 24 DE APARTAMENTE DATE ÎN FOLOSINȚĂ

Distribuie pe:

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a înmânat cheile medicilor rezidenți care au primit noile apartamente construite în parteneriat cu Agenția Națională pentru Locuințe. Blocul cu cele 24 de apartamente destinate tinerilor medici rezidenți și specialiști este amplasat pe strada Gheorghe Marinescu, în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. Primăria Târgu-Mureș a pus la dispoziție 1.000 de metri pătrați, suprafața construită fiind de 376 metri pătrați. Ansamblul rezidențial este compus din 24 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 38,5 și 75,8 metri pătrați, distribuite astfel: 12 apartamente cu o cameră, 10 cu două camere, iar 2 cu trei camere. Blocul deține spații tehnice, depozit pentru biciclete și cărucioare, spațiu pentru uscarea rufelor și unul alocat centralei termice. Începând din luna septembrie, beneficiarii se pot muta în noile apartamente. Doresc să precizez, încă de pe acum, că aceste locuințe nu se vor vinde (așa cum s-a întâmplat în 1995), deoarece imobilele sunt destinate să fie cedate succesiv medicilor care își desfășoară activitatea în Târgu-Mureș.

Investiția Primăriei Târgu-Mureș în acest proiect a fost de peste 4 milioane de lei și a constat în terenuri și utilități.

Urmează ca, în anul 2021, tot printr-un parteneriat cu ANL, să fie puse la dispoziția tinerilor 60 de apartamente, pe strada Depozitelor din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu