PRIMUL MAGAZIN “KIK” DESCHIS LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În seara zilei de 10 octombrie a.c. a avut loc deschiderea oficială a magazinului “KIK” în Târgu-Mureș, eveniment la care a fost invitată și presa. Pentru cumpărători, magazinul s-a deschis vineri, 11 octombrie. Magazinul “KIK” este situat în Piața Teatrului, în fața librăriei “Hyperion”, respectiv, intrarea de la parterul clădirii unde a funcționat magazinul “Luxor Junior”. Mărfurile sunt aranjate pe rafturi și își așteaptă clienții. Care este oferta magazinului? În principal obiecte de vestimentație - îmbrăcăminte, încălțăminte - pentru toate vârstele, dar și obiecte de uz casnic pentru bucătărie, bijuterii, jucării și altele. Pentru a afla mai multe despre profilul magazinului, am aflat câteva date de la directorul de vânzări al magazinul “KIK” din Târgu-Mureș, Lucian Vodă:

- Ce putem afla despre acest magazin “KIK” și care este specificul său?

- Magazinele “KIK” sunt originare din Germania. Avem 3.700 de magazine în Europa, din care, 2.700 sunt în Germania, iar alte 1.000 sunt în alte țări din Europa: Austria, Olanda, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Ungaria, Italia, România, iar de anul viitor, chiar și în Bulgaria. În România am deschis magazine “KIK” anul trecut în luna septembrie, și deja, Târgu-Mureș este al 27-lea magazin. Până la sfârșitul anului vrem să deschidem altele, să ajungem la un total de 40 de magazine în România. Asta înseamnă că lunile noiembrie și decembrie vor fi “de foc”.

- Care sunt produsele spre care vă orientați pentru comercializare?

- Produsele textile dețin o pondere de 70 la sută, iar 30 la sută produse non-food: produse pentru bucătărie, ajutor în bucătărie, decorațiuni, produse de curățenie, jucării, articole sportive, accesorii pentru animale, hrană pentru animale, birotică, papetărie. Dar, predomină sectorul textil.

- Cine sunt producătorii mărfurilor oferite la vânzare?

- Producătorii sunt în țările unde se produc acum toate produsele textile, Bangladesh, China, dar calitatea este făcută și verificată pentru Germania. Este calitate germană, chiar dacă sunt fabricate în țări asiatice.

- Un gând pentru târgumureșeni?

- Pentru târgumureșeni, Doamne ajută, multă sănătate și îi așteptăm la “KIK”!

- Mulțumesc!

Lasă un comentariu