TÂRGU-MUREȘ - ZERO LEI ALOCAȚI TOALETĂRILOR DE ARBORI DIN ORAȘ!

Distribuie pe:

Școlile, grădinițele, creșele dar și instituțiile publice din municipiu sunt în pericol, avertizează consilierul primarului, Claudiu Maior.

La Primărie au fost depuse 3.100 de cereri pentru toaletări urgente, dar acestea au rămas nesoluționate, din cauza nealocării de fonduri de către consilierii locali municipali UDMR, care, și în această săptămână, în cadrul Comisiei de Buget au respins propunerea Executivului în acest sens.

“Situația agravantă riscă să devină pericol iminent la adresa siguranței cetățenilor, în special a celor care își desfășoară activitatea în zona școlilor, a grădinițelor, a creșelor și, nu în ultimul rând, a instituțiilor publice, dar și a zonelor rezidențiale de unde provin cele mai numeroase solicitări. În aceste condiții, echipa Primăriei Târgu-Mureș atrage atenția opiniei publice și factorilor implicați, că în cazul unor incidente neplăcute, răspunderea în fața legii va trece în sarcina consilierilor locali care nu au fost de acord cu alocarea sumelor”, precizează Maior.

“Sunt convins că vor interveni tot felul de «ecologiști» pe care nu i-am văzut să reacționeze în vreun fel atunci când au căzut copaci pe mașini, pe clădiri sau chiar au fost victime umane. Cu siguranță, aceștia nu vor răspunde niciodată în fața legii, din cauză că nu fac altceva decât agitație gratuită”, spune consilierul primarului.

(sursa foto: Facebook)

Lasă un comentariu