ROBERT SIGHIARTĂU (PNL), DESPRE SUPRAACCIZĂ: AM REUȘIT SĂ ELIMINĂM O MĂSURĂ CARE A FĂCUT VIAȚA AMARĂ MULTORA

Distribuie pe:

Deputatul PNL Robert Sighiartău consideră că eliminarea supraaccizei la carburanți, prin votul acordat miercuri în Camera deputaților, reprezintă “o măsură reparatorie, în respectul românilor, măsură pentru creșterea încrederii cetățenilor în stat, pentru creșterea nivelului de trai și a economiei”.

“Victorie la votul final din Camera Deputaților! Prețul carburanților se va ieftini la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată! Am reușit să eliminăm o măsură care a făcut viața amară multora dintre dumneavoastră. Astăzi a fost votul decisiv în plenul Camerei Deputaților. Cu majoritate de voturi, Camera a adoptat propunerea noastră legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanți. (...) Este o măsură reparatorie, în respectul românilor. Măsură pentru creșterea încrederii cetățenilor în stat, pentru creșterea nivelului de trai și a economiei”, a scris Sighiartău pe Facebook.

Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor de muncă part-time vor fi eliminate începând cu 1 ianuarie 2020, conform unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, adoptat miercuri de Camera Deputaților, cu 280 de voturi “pentru”, un vot împotrivă și două abțineri.

Proiectul, adoptat de Camera Deputaților în calitate de for decizional, a fost inițiat de 53 de parlamentari liberali.

Lasă un comentariu