CONVOCATOR ADUNARE GENERALĂ

Distribuie pe:

În conformitate cu dispozițiile legale și statutare, Consiliul director convoacă Adunarea Generală a membrilor Asociației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr ,,BETA” Luduș pentru data de 11 ianuarie 2020, ora 11, la Sala ,,Romeo și Julieta 2” (Str. 1 Mai, Nr. 34, lângă Fabrica de Zahăr) din Luduș.

            Pe Ordinea de zi a ședinței Adunării Generale a membrilor Asociației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr ,,BETA” Luduș sunt înscrise spre dezbatere și supunere la vot următoarele subiecte:

1.     Dare de seamă privind activitatea, precum și executarea bugetului de venituri și cheltuieli în anul 2019.

2.    Aprobarea bilanțului contabil pentru anul 2019

3.    Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020

4.       Contractul de cumpărare și livrare sfeclă de zahăr din campania 2020-2021

5.       Stabilirea strategiei pentru anii 2020 – 2021 – propuneri

6.       Diverse.

             În situaţia în care nu veţi putea participa la Adunarea Generală, vă rugăm ca persoana desemnată să se prezinte la ședința Adunării Generale a membrilor Asociației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr ,,BETA” Luduș cu mandat de reprezentare.

              Conform art. 19 din Statutul Asociației, la ședință este necesară prezența a 2/3 din numărul delegaților.

              În cazul în care nu se vor întruni condițiile de validitate prevăzute de Actul constitutiv, coroborate cu prevederile Ordonanței nr. 26 din 30/01/2000 cu privire la asociații și fundații și ale Noului Cod Civil, se va organiza o ședință extraordinară la data de 23 ianuarie, ora 12, la aceeași locație și cu aceeași Ordine de zi.

Lasă un comentariu