MIODRAG BELODEDICI A INAUGURAT BACUL CE LEAGĂ ROMÂNIA DE SERBIA

Distribuie pe:

Bacul Baziaș 4, care leagă România de Serbia, pe Dunăre, a început să transporte oamenii de la Moldova Nouă (județul Caraș-Severin) în orașul sârbesc Golubac.

Începând din 2 ianuarie 2020, bacul Baziaș 4 va avea două curse din Moldova Nouă (cu plecări la orele 9.00 și 14.00) și tot două de la Usjie (cu plecări de orele 10.30 și 15.30).

La inaugurarea bacului a fost prezent și Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc și sârbesc, jucătorul care a câștigat Cupa Campionilor cu Steaua București și Crvena Zvezda Beograd. Belodedici, originar din comuna cărășeană Socol, a ales să fie alături de Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă.

“Am discutat cu prietenii noștri de la Primărie, punctând primii pași necesari unei colaborări pentru dezvoltarea turismului și tranzitului de turiști de pe ambele maluri ale Dunării. Miodrag Belodedici ne-a povestit din experiența lui, cu evadarea din spațiul comunist, chiar înainte de Revoluție, și sunt convins că dacă vom avea măcar jumătate din curajul și determinarea lui, vom construi un oraș prosper. Frații noștri sârbi de la Golubac și Miodrag Belodedici au fost un model de bună practică, curaj și determinare. Puterea de a fi buni e gratis și stă în fiecare dintre noi!”, a scris primarul Adrian Torma, pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un comentariu