DIN 25 MARTIE, AU FOST SUSPENDATE TOATE CURSELE INTERNE ALE TAROM!

Distribuie pe:

Începând de miercuri, 25 martie 2020, compania TAROM (Transport Aerian România) a suspendat toate cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19.

“TAROM a suspendat, începând de miercuri, 25 martie 2020, ora 12.00, toate cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19.

De asemenea, începând de joi, 26 martie 2020, zborurile înspre și dinspre Franța și Germania vor fi suspendate pentru cel puțin două săptămâni.

Pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor, fără penalizare, sau pentru rambursarea integrală a biletelor (tronsoanelor) neutilizate.

Compania le cere scuze clienților pentru răspunsul cu întârziere la solicitările acestora și semnalează faptul că numărul de solicitări este foarte mare în această perioadă, motiv pentru care va dura ceva timp până când va da curs tuturor solicitărilor, chiar dacă personalul suport a fost suplimentat”, informează TAROM.

Lasă un comentariu