DUPĂ 15 ANI DE AȘTEPTARE, O CARTE DESPRE PANDEMIE SE VA EDITA ȘI LANSA... FĂRĂ SPECTATORI!

Distribuie pe:

O carte despre o pandemie globală, respinsă de editură în 2005 pentru că ar fi “nerealistă”, va fi publicată de urgență, la sfârșitul acestei luni. Romanul “Lockdown”, scris de scoțianul și scenaristul Peter May, prezintă o pandemie mondială pornită din Londra, pe care autorul îl înfățișează ca fiind “... epicentrul unei pandemii globale, un oraș închis. Violența a explodat, nimeni nu mai respectă legea. A fost decretată legea marțială. Nimeni nu e în siguranță în fața virusului ucigaș. Premierul e mort. Sistemul medical e depășit”, scrie autorul.

Conform CNN, redactorii editurii i-au transmis, recent, lui Peter May, cu 15 ani întârziere, că sunt dispuși să-i publice cartea, deoarece, în contextul actual, scenariul este plauzibil și, cu siguranță, cartea se va vinde foarte bine. “Când am scris Lockdown, oamenii de știință avertizau că e posibil să urmeze o pandemie globală de gripă aviară. Scenariul era terifiant. Am făcut ceva cercetări înainte de a mă apuca de scris și apoi m-am gândit: ce ar fi dacă totul ar porni din Londra?”, a explicat autorul pentru CNN.

Desigur, din cauza restricțiilor, May nu se va putea bucura de o lansare publică, dar probabil că romanul va fi deja în librării începând din 30 aprilie, fiind disponibilă și în format audiobook, iar online va putea fi comandată pe Amazon UK.

Lasă un comentariu