“PARCUL TINERETULUI” DIN LUDUȘ

Distribuie pe:

În prezența doamnei Mara-Cristina Togănel, prefect al Județului Mureș, a domnului Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, a domnului Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, vineri, 22 mai 2020, a fost dat în folosință publică parcul cel mai modern din istoria orașului Luduș. Fără fanfară, fără șampanie și fără strângeri de mână și îmbrățișări.

După ce au străbătut la pas fiecare compartiment arhitectural al complexului cultural sportiv și au sondat opiniile tinerilor aflați pe aleile recent pavate sau asfaltate, demnitarii județeni s-au convins că afirmația primarului Cristian Moldovan, potrivit căreia doar numele noii investiții de Parc al Tineretului mai amintește de fostul îmbătrânit parc amenajat în anul 1953 (n.n. - an în care România a găzduit Festivalul Internațional al Tineretului), este adevărată.

La conferința de presă, doamna prefect Mara Togănel, secondată de vicepreședintele CJ Mureș, Ovidiu Dancu, au afirmat că Parcul Tineretului din orașul Luduș este nu numai cel mai modern, ci și cel mai frumos parc din județul Mureș și că el va rămâne așa, atâta timp cât cei ce îi folosesc spațiul și instalațiile vor avea grijă de ele să fie mereu noi și în perfectă stare de funcționare.

Pe parcursul evenimentului, domnul primar Cristian Moldovan a fost însoțit de apropiații săi colaboratori, în probleme administrative, consilierii Liviu Botezan și Sebastian Căpușan, administratorul public al orașului, Marius Dudilă și directorul Direcției Drumuri, Intervenții, Transport și Zone Verzi, Liviu Popa.

Media mureșeană a fost reprezentantă de echipa TVR Târgu-Mureș, redactorul postului Radio Transilvania Luduș și corespondentul pentru zona Luduș a cotidianului mureșean democratic și independent “Cuvântul liber”.

Atât la începutul vizitei, cât și la finalul ei, doamna prefect a avut întrevederi cu oficiali ludușeni, în timpul cărora s-a interesat de stadiul îndeplinirii altor proiecte comunitare ludușene.

Date tehnice, într-un viitor număr al ziarului “Cuvântul liber”.

Lasă un comentariu