ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - STELIAN VARODI

Distribuie pe:

Mă numesc Varodi Stelian, sunt absolvent al Școlii Gimnaziale “Dacia” și, de-a lungul celor opt ani, am încercat să fiu un coleg bun, prietenos și, în același timp, un elev conștiincios și perseverent.

- Cât de ușor sau dificil a fost să reușești performanța de a încheia anii de gimnaziu cu media 10?

Mi-a fost greu să reușesc această performanță, fiindcă voiam să mă implic în cât mai multe lucruri pe care le găseam atractive și interesante (matematica, biologia, chimia, fizica), lăsând deoparte materiile pe care le consideram mai ușoare din punctul meu de vedere, la care munceam cu pasiune după programul meu școlar, reușind să mă mențin la nivelul de nota zece.

- Care sunt momentele din anii de gimnaziu care ți-au rămas în suflet, care te-au bucurat cel mai mult?

Anii de gimnaziu mi-au lăsat în suflet o mulțime de amintiri prețioase, care m-au bucurat foarte mult, și anume: festivitățile de premiere ale concursurilor județene și interjudețene, dar și excursiile și taberele organizate de profesori, unde ne distram, învățam, iar în același timp legam prietenii pe viață.

- Cum a decurs pregătirea ta pentru examenul de Evaluare Națională în aceste ultime luni, în perioada școlii online? Ce ți-a lipsit (dacă ți-a lipsit ceva) cel mai mult în această perioadă?

În perioada școlii online, pregătirea mea pentru examenul de Evaluare Națională a decurs în orele făcute de doamnele profesoare de matematică și de limba română, dar și în rezolvarea testelor de antrenament ce au fost puse la dispoziția noastră de Ministerul Educației și Cercetării. Mi-a lipsit un esențial lucru, prezența fizică și afectivă a doamnelor profesoare.

- Spre ce liceu îți vei îndrepta pașii și de ce ai făcut această opțiune?

Îmi doresc să-mi îndrept pașii spre Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian”, la profilul Matematică-Informatică, intensiv informatică, deoarece vreau să studiez matematica la un nivel înalt și să descopăr secretele informaticii.

- Câteva gânduri pentru colegii, profesorii tăi...

Colegiilor mei le doresc să nu se dea niciodată bătuți, să creadă în ceea ce fac, să fie perseverenți, să nu pună limite la nimic, deoarece cu cât visează mai mult, cu atât vor ajunge mai departe.

În acești patru ani de gimnaziu, am fost îndrumați de adevărați mentori, implicați total în pregătirea mea și a colegilor mei, sacrificând din timpul lor liber pentru a face pregătire cu noi, pentru concursuri. Le mulțumesc pentru toate acestea, doamnelor profesoare Todoran Nicoleta - profesor de Matematică, Șanta Mihaela - profesor de Limba si literatura română, Crăciun Bianca- profesor de chimie și Bota Nicoleta - profesor de biologie. În același timp, le mulțumesc tuturor profesorilor pentru devotamentul, răbdarea și încurajarea dată nouă, pentru a ne îndeplini visele.

Lasă un comentariu