MULTE BUNĂTĂȚI, DAR ȘI... MĂSURI DE IGIENĂ, LA TÂRGUL CETĂȚII

Distribuie pe:

Poate mai așteptat ca niciodată, TÂRGUL CETĂȚII, organizat de Asociația “Mercur”, în parteneriat cu Primăria, revine la Târgu-Mureș, în perioada 19-21 iunie, cu ediția a 7-a, care va avea loc pe Bulevardul Cetății.

Manifestarea își păstrează renumele de cel mai mare târg de produse alimentare locale și mic artizanat din județ și egalează recordul consemnat în toamna anului 2019 - peste 80 de producători de bunătăți, precum și mici artizani din județele: Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brașov, Cluj și Bistrița. Timp de trei zile,  aceștia îi așteaptă pe târgumureșeni cu cele mai variate produse, la prețuri de producător: de la obiecte de mic artizanat la pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, pește, bere, ceaiuri, până la mult apreciatele plante aromatice, afirmă organizatorii. De altfel, scopul evenimentului este tocmai acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale.

În premieră, producătorii pregătesc celebrele palanețe cu nu mai puțin de șase arome.

Programul târgului este: vineri, între orele 11 și 19.00, sâmbătă, între orele 10 și 19, iar duminică între orele 10 și 18.

Ediția din acest an are loc în condiții speciale: atât producătorii cât și consumatorii sunt sfătuiți să poarte mască și să păstreze distanța de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane. La intrările în târg, organizatorii vor amplasa dispensere cu soluție dezinfectantă, avizată de Ministerul Sănătății, dar și afișe care vor îndemna la distanțare fizică. 

Lasă un comentariu