PREȘEDINTELUI IOHANNIS I SE CERE SĂ PROMULGE LEGEA CARE INTERZICE IDEOLOGIA DE GEN ÎN ȘCOLI!

Distribuie pe:

O petiție online prin care președintelui Iohannis i se cere să promulge legea care interzice ideologia de gen în școlile din România a strâns, până în prezent, peste 55.000 de semnături.

Asociația “Fight for Freedom” consideră că elevii trebuie informați corect, nu manipulați, iar activitățile care încalcă normele de moralitate nu pot fi considerate educative.

“Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănăta-tea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative”, se arată în petiție. (www.petitieonline.com/ cerem-presedintelui-iohannis-sa- promulge-legea-privind-interzicerea- prozelitismului-pe-baza-criteriului- identitii-de-gen#).

Senatul României a adoptat în 16 iunie 2020 un amendament la Legea Educației, prin care sunt interzise “activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Inițiatorii îi cer președintelui să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senat.

Lasă un comentariu