BOGAȚII LUMII ÎNCEARCĂ SĂ FUGĂ DE COVID-19!

Distribuie pe:

De teama reactivării coronaviruslui, bogații lumii vor să se asigure că, în cazul în care se intră din nou într-o carantină totală, nu vor sta închiși în casă, ci își vor petrece timpul pe plaje izolate și însorite.

Potrivit bloonberd.ro, citat de DiGi24, cei mai norocoși oameni de pe Terra pot apela la programe care le garantează cetățenia sau rezidența în schimbul investițiilor în țara gazdă, prin firme specializate, precum Henley & Partners, cea mai mare firmă de consultanță pentru cetățenie și rezidență.

Astfel, bogații lumii încearcă șă își “cumpere” cetățenia unui stat care a gestionat foarte bine cazurile de Covid-19 sau chiar au scăpat de ele, așa cum este Noua Zeelandă.

“Având în vedere că amenințarea coronavirusului persistă și că există riscul ca omenirea să intre din nou în blocaj, cei cu buzunare adânci sunt ajutați să își cumpere accesul într-un refugiu sigur.

De exemplu, se poate dobândi dreptul de a trăi, a lucra și a studia în Noua Zeelandă, cu o investiție de minim două milioane de dolari. Cu cât suma este mai mare, cu atât vor crește și privilegiile cetățeanului străin în Noua Zeelandă.

Cu o investiție de aproximativ 1,2 milioane de euro, inclusiv achiziționarea de proprietăți, un cuplu căsătorit poate primi cetățenie în Malta.

Bogații își dau seama de pericol și vor să pună în practică planul de urgență. Foarte mulți oameni cu posibilități financiare s-au înscris efectiv în program și au cerut demararea procesului, cererile de acest fel crescând cu 49%.

Bogații nu sunt interesați doar de insulele din Caraibe, unde se pot autoizola pe plaje de nisip. Ei cer acces în Australia și Noua Zeelandă, țări care au gestionat foarte bine criza Covid-19.

Astfel, interesul pentru programul rezidențial prin investiții, din Portugalia, a crescut în ultimele luni, atrăgând clienții care speră să facă afaceri imobiliare într-o țară în care numărul de cazuri de coronavirus a fost relativ mic”, scrie sursa citată. (L.P.)

Lasă un comentariu