SÂMBĂTĂ, 15 AUGUST: DESCHIDEREA PRIMULUI ȘI UNICULUI PARC THEMATIC ÎN MINIATURĂ DIN ROMÂNIA

Distribuie pe:

Cu deosebită plăcere și bucurie, sâmbătă, 15.08.2020 S.C. Miniro Original Park S.R.L. anunță deschiderea primului și unicului parc tematic în miniatură din România. Sub denumirea oficială de Mini România Original Park, echipa “Miniro” își propune să promoveze imaginea țării noastre atât turistului autohton, dar mai ales celui străin. Situat în localitatea Albești (Fântâna Șpanului, lipit de monumentul dedicat poetului ungur Petõfi Sándor, dispărut în urma unei bătălii în acest loc în anul 1848), jud. Mureș, la 6 km de Sighișoara, pe domeniul Europa Kokeltal Hotel, cu intrare de pe E 60, parcul oferă turistului, în colaborare cu S.C. Kokeltal S.R.L., o gamă completă de servicii de alimentație publică și agrement (bar, cafenea, restaurant, cazare, teren tenis, fotbal, cât și piscină exterioară etc.).

În cadrul parcului tematic, vizitatorul poate lua cunoștință cu o seamă de curiozități și informații, mai mult sau mai puțin cunoscute, despre țara noastră. Începând cu originea poporului român, cei ce ne calcă pragul pot vizualiza machetele expuse la sol, la scara de 1:25-1:40, bucurându-se de cele 32 de modele miniaturale, printre care se află machete ale vestitelor porți secuiești și maramureșene, machete ale celor mai importante invenții românești ce au contribuit decisiv la progresul umanității, cum ar fi: stiloul, insulina, duza conică, scaunul ejectabil și altele. Avantajul locației dă posibilitatea celor ce vizitează vestita cetate medievală a Sighișoarei să își prelungească șederea în zonă, beneficiind astfel de o alternativă de agrement în plus, alături de cea oferită de cetatea mai sus amintită.

Așadar, cu un pachet complet, Mini România Original Parc și cea a S.C. Kokeltal vă invită cu drag să ne treceți pragul, asigurându-vă că la sfârșitul vizitei vă veți îmbogăți bagajul informațional și mai ales cel al experiențelor plăcute, de agrement.

Lasă un comentariu