HOTĂRÂREA COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ MUREȘ

Distribuie pe:

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat ieri, 21 octombrie 2020, Hotărârea nr. 31 cu următorul cuprins:

„Art. 1. Începând cu data de 22 octombrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin H.G. nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluția ratei de incidență la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Art. 2. De aducerea prezentei hotărâri la cunoștința membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mureș și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență răspunde Serviciul de monitorizare a instituțiilor publice și situații de urgență din cadrul Instituției Prefectului - Județul Mureș."

Modificările ratei de incidență, așa cum au fost transmise de către Direcția de Sănătate Publică Mureș, vizează trecerea localităților Corunca și Livezeni în categoria de peste 3/1.000 locuitori în ultimele 14 zile și a localităților Sighișoara, Miercurea Nirajului, Crăciunești, Gheorghe Doja, Grebenișu de Câmpie și Ideciu de Jos în categoria de incidență de peste 1,5/1.000 locuitori și până la 3/1.000 locuitori.

Hotărârea CJSU poate fi consultată pe site-ul oficial al Instituției Prefectului, la adresa: https://ms.prefectura.mai.gov.ro/coronavirus/

Anexa la Hotărârea nr. 31/21.10.2020

 

Foto: SITUAȚIA RATEI DE INCIDENȚĂ LA 1.000 DE LOCUITORI LA NIVELUL UNITĂȚILOR ADMINISTRATIV - TERITORIALE DIN JUDEȚUL MUREȘ

Lasă un comentariu