ÎN PANDEMIE, ROMÂNILOR LE ESTE FRICĂ DE HOȚI!

Distribuie pe:

Dintr-un studiu realizat de compania Atu Tech, aflăm că 71% dintre români se așteaptă ca rata infracționalității să crească în următoarele 12 luni, motiv pentru care 40% dintre ei iau în calcul achiziția unui sistem de securitate, optând pentru un sistem complex, dotat cu alarmă, monitorizare video, detectoare de fum și gaze, interfoane, automatizări și controlul accesului, fiind dispuși să plătească peste 1.000 de lei pentru a se simți în siguranță în casa lor.

Dintre aceștia, 51% locuiesc în apartamente la bloc, 45% dețin o casă individuală, iar ceilalți au nevoie de sisteme de securitate pentru locuințele de vacanță.

Din studiu, reiese, de asemenea, că 43% dintre participanți consideră că cel mai important aspect pentru siguranța locuinței este instalarea unui sistem de monitorizare video și audio, pentru care ar plăti peste 1.000 de lei, 31% ar putea aloca între 400 și 600 de lei, iar 24% între 800 și 1.000 de lei pentru securizarea locuinței.

***

Sondajul de opinie “Cum preferă românii să își securizeze locuințele”, aflat la a doua ediție, a fost realizat în mediul online, în intervalul 2 - 10 iulie 2020, pe un eșantion de 1.711 de respondenți, cu vârste de peste 18 ani, din mediul urban și rural. Marja de eroare a sondajului este de +/- 2%.

Lasă un comentariu