NUMERELE TRISTE DIN SĂNĂTATEA TÂRGUMUREȘEANĂ

Distribuie pe:

0. Spitale construite la stat, dar cu reabilitări de milioane de euro la ele, pe două firme cu abonament și cu rude într-un anumit partid cu s și d printre consoane.

1.O acreditare, pierdută de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

1. Un președinte pentru comisia de sănătate și familie în camera Deputaților. Ce sprijin pentru sănătatea mureșeană, care nu se poate compara cu instituirea Zilei naționale a gastronomiei și vinului românesc?

1. Un medic, candidat la primărie, după alt medic care se plictisise de bisturiu, într-un oraș bolnav, dar de interese și afaceri etnice.

2. Două luni suspendare de la Prefectură în acest an pentru managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, pentru incapacitate organizatorică, la începutul Covidului.

2. Mandate legale de rector UMF pentru Azamfirei.

5. Număr maxim de registratori care lucrează simultan la o clinică.

6. Luni pentru reabilitarea problemelor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, pentru a primi înapoi acreditarea.

8. Luni de blocat Radioterapie de stat, cu concurență și angajare de la stat Topmed, care ajuta pacienții din 4-5 județe, pe motiv reabilitare (parțială!), la parterul de vreo 15 metri lungime.

12. Luni de când buncărul nou al Radioterapiei zace sigilat, dar cu TV-uri și instalații de aer condiționat gata montate, pe firme lesne de găsit în mediu. Înainte de alegeri, cu politrucii loco, PSD va binevoi să taie panglica?

113 Ordinul prin care Gârbovan a fost pus pe liber două luni, pentru a fi adus un om capabil să lupte cu Covid.

9000. Lei, pentru un an universitar la UMF Târgu-Mureș. Din care se iau venituri de nabab, chiar de 2-3 ori venit de președinte.

Fără număr. Fundații și alte ONG-uri înființate special, din martie 2020, la spitale județene și clinici, pentru a se primi donații din care se cumpără chestii.

Fără număr. Vouchere de vacanță din banii statului, care sunt plătite în 12 luni de angajatul de la stat prin reținere (supraimpozitare) din norma de hrană.

Fără număr. Beneficiari legitimi sau inventați de spor Covid, adică de bani din fondul unic de sănătate, cu minciuna (deocamdată dovedită) că UE va da bani ca guvernanții să îi pună la loc, banii spitalelor și pentru medicamente, nu pentru sporuri și salarii nesimțite.

Fără număr. Mașini de spălat și uscătoare rufe, cumpărate de sindicat din banii sindicaliștilor sau din banii adunați de fundații adunate la clinici și spitale, pentru că managerii sunt prea dezinteresați de ce e nevoie.

 

Lasă un comentariu