DE FRICA PANDEMIEI, UN MILION DE OAMENI S-AU MUTAT ÎN BUNCĂRE NUCLEARE!

Distribuie pe:

Potrivit The Sun, citat de DiGi24, în ultimele luni, mii de americani și-au cumpărat locuințe sub pământ, în cartierul construit de dezvoltatorul Vivos xPoint. În fosta bază militară din Dakota de Sud au fost amenajate 575 de locuințe, în care se pot adăposti 5.000 de persoane, iar în ultimul timp, cererea a crescut cu... 2.000%!

Compania americană vinde buncăre în întreaga lume și a recunoscut că peste un milion de oameni s-au mutat deja în subteran de frică să nu se contamineze cu SARS-CoV-2. Buncărele au fost amenajate în Noua Zeelandă, Germania, Franța, Marea Britanie și SUA.

Firma Vivos a fost înființată în urmă cu peste 10 ani de Robert Vicino și avea pe lista clienților persoanele care se temeau de un al treilea război mondial, de coliziunea Terrei cu un asteroid, de invazia unei țări străine și de o apocalipsă epidemiologică.

Dacă la începutul anului, Tom și Mary Johnson, ambii de 58 de ani, din Black Hills, Dakota de Sud, nu erau așa de speriați de pandemie, după ce bilanțul din SUA a ajuns la 17 milioane de infectări și 309.000 de decese, au luat hotărârea să intre în subteran. Au cheltuit 200.000 de dolari pe un buncăr cu două dormitoare, două băi, bucătărie și o cameră de zi spațioasă și s-au mutat la finele lunii septembrie.

“Ne temem că în curând oamenii vor ajunge să se omoare între ei. Milioane dintre ei au rămas fără slujbe, majoritatea au arme și în curând va veni și o criză economică gravă, care va declanșa lupta pentru supraviețuire.

Preferăm să ne ascundem în buncăr și să avem provizii pentru următorii trei ani, decât să ne punem viața în pericol”, a declarat familia Johnson.

Compania Vivos vinde buncăre de la 35.000 de dolari și până la două milioane de dolari, în funcție de dotări. Pentru miliardari, constructorii oferă și servicii de lux, cum ar fi piscină cu apă încălzită, pereți TV care difuzează constant peisaje de vis, sală de forță, cinema și chiar terenuri de tenis sau baschet subterane...

Printre cei un milion de oameni care și-au luat un buncăr se află și 1.000 de britanici. Aceștia au achiziționat buncăre în Canada, SUA și Noua Zeelandă, însă până în prezent, doar 18% dintre ei s-au mutat în adâncurile pământului. (L.P.)

 

Lasă un comentariu