„ÎN IARNA ASTA SUNT ȘI EU MOȘ CRĂCIUN"

Distribuie pe:

Membrii VOLUNTAREX au păstrat tradiția și în acest an, continuând Campania „În iarna asta sunt și eu Moș Crăciun!", aflată la ediția a VI-a. Nu au uitat că a dărui aduce mai multă satisfacție decât a primi și astfel au reușit să colecteze și să distribuie peste 50 de pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și jucării, astfel încât copiii defavorizați din comunitatea Ogra să simtă bucuria Crăciunului!

Copiii care au beneficiat de cadouri au o situație socio-materială și igienico-sanitară precară, cu spații de locuit inadecvate - fără curent electric și rețea de apă și canalizare și cu un număr mare de persoane care conviețuiesc într-o locuință.

Membrii VOLUNTAREX, coordonați de prof. consilier școlar Emil Bloj, doresc să mulțumească elevilor din școlile târgumureșene care s-au implicat activ, reușind să colecteze un volum impresionant de ajutoare.

„Dorim să mulțumim domnului prof. ing. Viorel Socol, directorul Colegiului Agricol «Traian Săvulescu» din Târgu-Mureș, pentru sprijinul și susținerea dumnealui în campaniile VOLUNTAREX, precum și doamnelor psiholog Carmen Nichiforiuc și mediator școlar Andreea Diță", au precizat inițiatorii campaniei.

Grupul VOLUNTAREX a luat ființă în anul 2015, la inițiativa profesorilor consilieri școlari Emil Bloj și Carmen Nichiforiuc, elevii fiind voluntari ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș. CJRAE Mureș este o unitate conexă a învățământului preuniversitar, cu personalitate juridică, subordonată Ministerului Educației Naționale, coordonată metodologic de Inspectoratul Școlar Județean Mureș și finanțată de Consiliul Județean Mureș.

Pornind de la celebra declarație a Națiunilor Unite „Noi, oamenii, avem puterea de a schimba lumea", grupul VOLUNTAREX a urmărit desfășurarea de acțiuni concrete, cu rol de a construi relații de calitate și un impact de durată asupra elevilor din ciclul gimnazial și liceal.

De-a lungul timpului, activitatea desfășurată a presupus numeroase parteneriate durabile alături de diverse instituții ale statului.

Lasă un comentariu