PREVIZIUNI ASTROLOGICE PENTRU NOUL AN

Distribuie pe:

După anul 2020, marcat de pandemia de Covid-19, noul an nu pare să înceapă sub auspicii optimiste, afirmă astrologul Lorina, citat de click.ro.

Conform acestuia, previziunile pentru România, după un an atât de dificil, cu atâtea restricții și probleme majore care au cutremurat sistemele din temelii, ar trebui să ne liniștească.

“Pe de-o parte, lucrurile se vor mai relaxa, odată cu eliberarea Capricornului, dar, pe de altă parte, odată cu schimbarea pe fondul unei energii de tip Vărsător, va crește nervozitatea oamenilor, în condițiile în care începem să traversăm efectele crizei declanșate în anul anterior.

Multe lucruri nu vor mai fi cum le știam înainte, deși mulți încă mai speră că viața lor se va reîntoarce exact în punctul din care au plecat. Îi sfătuiesc pe aceștia să își deschidă mințile, să se adapteze și să își pună creativitatea și inventivitatea la treabă, dacă vor să le fie bine. Anul 2021 este unul de tranziție, complicat, în contextul în care oamenii încă nu înțeleg că schimbarea tiparelor învechite este ireversibilă.

Vin în continuare evenimente care au rolul de a arăta ce trebuie lăsat definitiv în urmă, ce e încă bun și merge, adaptat pentru viitor, și unde trebuie restructurare majoră. Există o tendință îndreptată spre obținerea de libertăți, dar și spre luarea de măsuri și votare de drepturi pentru marile colectivități. În același timp, există riscul de revolte, în cele mai excentrice și surprinzătoare moduri.

Guvernul va avea o grea misiune, căci nu sunt excluse mișcări sociale pe fondul eventualelor restricții, al nemulțumirii populației, al sărăciei accentuate, al lipsei locurilor de muncă, al pierderilor suportate sau al incapacității de plată a datoriilor.

Multe nemulțumiri vor fi legate de partea financiară și de zona muncii, iar în astfel de situații, diplomația celor din conducere va fi esențială, mai ales că există riscul ca o adunare pașnică să se transforme imediat într-un adevărat incendiu și să se găsească rău-voitori cu tendințe extremiste, care să provoace.

Deocamdată, a ajunge la o înțelegere, la o colaborare și la un consens pentru binele fragil al națiunii va fi esențial, astfel încât cei de la conducere și clasa politică să înțeleagă realitatea.

Orice tendință de individualism și egoism, orice iresponsabilitate și imoralitate ar aduce mari tensiuni, cu repercusiuni grave asupra oamenilor. Oricât s-ar dori un plan pe termen lung, va fi imposibil de realizat în anul 2021. Recomand mai curând flexibilitate pe termen scurt și mediu, cu elaborare de mai multe variante care să fie puse la bătaie”, spune astrologul Lorina. (L.P.)

 

Lasă un comentariu