LA TÂRGU-MUREȘ, SE PLOMBEAZĂ (ȘI) NOAPTEA!

Distribuie pe:

Lucrările de plombare a drumurilor deteriorate de pe raza orașului avansează. Prin decizia conducerii municipalității, aceste lucrări sunt efectuate și în cursul nopții, pentru a evita blocajele din trafic, informează reprezentanții municipalității.

Până la această dată s-au finalizat plombări pe străzile:

1. B-dul 1 Decembrie 1918 (tronson Telekom - Auchan Sud);

2. B-dul 22 Decembrie 1989 - str. Mărășești - Pavel Chinezu - Sinaia - sensul giratoriu Cocoșul de aur/Electrica - Matei Corvin - Tamás Ernõ - Insulei - Barajului.

„Totodată, ca urmare a centralizării cererilor depuse de către târgumureșeni și a verificărilor constatate de inspectori, în teren se efectuează reparații și pe străzile mici/alei sau pe căile de acces spre garaje. În zilele următoare, în funcție de starea vremii, lucrările vor continua pe străzile: Dezrobirii, Mureșeni, Depozitelor, Băneasa (tronson str. Depozitelor - str. Bălcescu). Reabilitarea străzilor se desfășoară conform Acordului cadru în vigoare pentru reparații drumuri", se precizează în comunicatul dat publicității, cu scuzele de rigoare pentru disconfortul creat. (foto - facebook.com/tgmvh)

 

Lasă un comentariu