ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ ȘI ZODIILE

Distribuie pe:

Echinocțiul de primăvară, marcat în acest an la 20 martie, nu aduce doar flori și soare, ci este și un moment de reînnoire, renaștere și schimbări radicale pentru noi, toți.

Potrivit astrologica.ro, acest moment aduce echilibru, iar previziunile ajută fiecare zodie să înțeleagă impactul evenimentelor globale asupra vieții personale pentru următoarea perioadă.

Berbec - Soarele intră în Berbec odată cu echinocțiul de primăvară, ceea ce înseamnă o explozie de vitalitate pentru acest semn de foc, deja destul de energic. Berbecul este născut să fie lider, așa că este timpul să acționeze, să fie creativ, să se exprime.

Următorii doi ani sunt importanți pentru că vă ajută să vă atingeți cele mai înalte obiective. Vă implicați în cauze bune, pentru care depuneți efort, energie și pasiune, veți putea să aveți control asupra acestora, veți fi mai compasivi.

Sfat de curățare - Donați orice bunuri pe care nu le mai folosiți!

Taur - Taurul, ca semn al Pământului, găsește o mare bucurie în plăcerile senzoriale și trebuie să se simtă în siguranță pentru a fi fericit. Pentru echinocțiul de primăvară, ei se vor gândi la cel mai bun mod de a-și satisface nevoile și de a-și urmări propria fericire.

Veți înțelege ce puteți face pentru a vă schimba percepția asupra a ceea ce aveți nevoie și cum să obțineți ce doriți. Răspunsurile ți se pot dezvălui prin visele tale sau în conversațiile cu prietenii. Deci, fii creativ cu ceea ce iubești: frumusețea Pământului, mâncarea bună, arte, meșteșuguri și viața sexuală.

Sfatul de curățare - Examinați cele mai vechi postări de pe rețelele sociale și reflectați la cât de mult v-ați schimbat de-a lungul anilor.

Gemeni - Gemenii sunt experți în arta conversației. Aceste semne aeriene sunt interesate de orice lucru și au întotdeauna o părere de împărtășit. Echinocțiul de primăvară este un moment în care să reflectați și să vă expuneți opiniile.

În acest moment te simți mai vulnerabil și mai reactiv decât de obicei și va trebui să te lupți cu propria umanitate dacă vrei cu adevărat să te afirmi. Pot apărea situații la locul de muncă care îți permit să obții o perspectivă mai mare asupra credințelor tale. Poți înțelege ambele părți și totuși să iei poziție. Astfel, dezvoltă-ți ideile și continuă să înveți. Acest echinocțiu este un moment de reînnoire.

Sfatul de curățare - Luptă împotriva impulsului de a arăta celorlalți cât de inteligent ești, întrebându-te ce anume dorești să fii cu adevărat fericit.

Rac - Racii sunt foarte sensibili și profunzi, ceea ce este de fapt un atu. Cancerul este cel mai tenace semn al zodiacului, datorită capacității sale de a lupta cu propriile emoții, mai ales cu cele legate de carieră și colegi.

Concentrează-te asupra casei. Acum, ai capacitatea de a crea un cămin iubitor și primitor, deci concentrează-te asupra curățeniei și redecorării, de la farfuriile de bucătărie, la lenjeria de pat. Partenerul tău ar putea fi promovat la locul de muncă sau poți să ai parte de o reducere de preț la ceva ce îți dorești.

Sfatul de curățare - Gândește-te cum este să ai noroc...

Leu - Leul este creativ și dramatic. Extrovertit și expresiv, îi place să fie în centrul atenției, așa că aceste luni de pandemie care au redus interacțiunile sociale, ți-au crescut dorința de a te apropia de persoana iubită. Este un moment bun pentru a-ți împărtăși cele mai profunde secrete și dorințe unui partener de încredere.

Leul se simte foarte puternic referitor la propriile convingeri și își ia în serios valorile, iar echinocțiul de primăvară este momentul perfect pentru a începe ceva nou, mai ales dacă este un proiect creativ. Totuși, trebuie să fii mai înțelegător cu cei care nu sunt de acord cu tine și să comunici deschis.

Sfatul de curățare - Dedică-te unei activități care ți-a adus bucurie în copilărie.

Fecioară - Fecioara iubește toate lucrurile domestice, iar echinocțiul de primăvară este un moment minunat pentru a se concentra asupra vindecării.

Fă curățenie în dulapurile din bucătărie, consumă alimente organice, grădinărește. În plus, acordă atenție intimității cu partenerul tău, împărtășiți-vă secretele și chiar deschideți un cont bancar împreună.

Porți “ochelari roz” în această perioadă, așa că este timpul să te îndrăgostești ori să îți revigorezi relația în care te afli. Concentrarea asupra sănătății te va ajuta să faci față stresului la locul de muncă.

Sfaturi pentru curățare - Dezvoltă rutine comune cu cineva pe care îl iubești.

Balanță - Balanța iubește echilibrul în toate aspectele vieții sale și renunță chiar la propriile nevoi pentru a menține armonia în relații. Cu toate acestea, la echinocțiul de primăvară, Balanța se va concentra mai mult asupra modului în care se simte cu ceilalți.

Sentimente puternice, legate de convingerile tale, ies la suprafață și s-ar putea să fii mai combativ decât de obicei. Însă, uneori, este bine să îți pierzi calmul, așa că fii sincer cu tine atunci când te confrunți cu o problemă care te deranjează. Reconectează-te cu prietenii și familia, iar Balanțele care vor un copil s-ar putea să aibă noroc în această lună.

Sfatul de curățare - Stabilește-ți un program de somn și respectă-l.

Scorpion - Scorpionii, independenți și pasionali, care trăiesc cu partenerii, colegii de cameră sau familiile lor s-ar putea să se sperie din cauză că e prea mare aglomerația. Acum te concentrezi asupra rutinelor tale zilnice în raport cu resursele pe care le împarți cu ceilalți, ceea ce te poate face excesiv de sensibil.

Fă-ți însă timp pentru conversații profunde, reconectează-te cu oamenii pentru a le arăta că îți pasă de ei și dezvoltă legături emoționale mai puternice. Folosește-ți capacitatea de profunzime și abilitatea de a-ți înțelege partenerul pentru a ajunge la un compromis, în loc să îți arăți defectele. Dezacordurile sunt inevitabile, dar pasiunea este mai puternică ca niciodată.

Sfatul de curățare - Crează-ți propriul spațiu pentru a recâștiga sentimentul de intimitate.

Săgetător - Săgetătorii sunt semne de foc optimiste și iubitoare de distracție, nu le este frică să iasă de pe calea bătătorită și să își croiască propriul drum. Atât explorarea lumii, cât și cea a minții, prin lectură și film, prin educație și cercetare, sunt la parametri maximi.

Relațiile și dragostea par a fi singurele lucruri care te atrag în acest moment. Este în regulă să fii sensibil, chiar dacă te simți străin față de propriile tale sentimente. Permiteți să îți pui sentimentele în mâinile altuia și ai suficientă încredere în ele pentru a le da drumul.

Sfat de curățare - Învață lucruri noi și împărtășește-le cu persoanele din jur.

Capricorn - Capricornul este prietenul serios la care mergi atunci când ai nevoie de sfaturi cu privire la relațiile tale, cariera sau banii tăi. Semn de Pământ, talentat în afaceri și în carieră, începi acest an solar punându-ți în ordine problemele financiare. Poți face planuri pentru a căuta un loc de muncă mai bun și îți completezi CV-ul.

Te simți mai sigur pe tine ca niciodată, așa că nu îți fie teamă să ceri mai mult. Capricornilor le place, de asemenea, să aibă un mediu stabil acasă, așa că petreceți ceva timp cu familia.

Sfatul de curățare - Nu îți fie teamă de rutină. Te ajută să fii mai ordonat și să îți planifici treburile pe care le ai de făcut.

Vărsător - Ca semn aerian, Vărsătorului îi place să vorbească, să împărtășească idei, să comunice. Sunt răzvrătiții independenți ai zodiacului, dar au un cod intern puternic după care trăiesc. Echinocțiul de primăvară este un moment excelent pentru a reflecta asupra modului în care vă folosește acesta.

Ia în considerare felul în care acorzi importanță prea mare unor lucruri care nu au valoare. Reevaluează-ți prezentul, pe baza informațiilor noi pe care le-ai putea găsi despre trecutul tău. Este timpul să cunoști alți oameni, să te alături unor grupuri și să explorezi lucruri noi. Toată lumea are nevoie de cel mai bun prieten, iar tu ești exact acela.

Sfatul de curățare - Apelează la un prieten vechi pentru a te relaxa într-un mod distractiv.

Pești - Sensibilul Pește trece prin schimbări profunde în perioada echinocțiului de primăvară. Soarele se mută din Pești în Berbec. Este timpul să te vezi într-o lumină nouă și să te protejezi împotriva oricărui lucru care te-ar putea doborî.

Este posibil să simțiți o anumită melancolie cu privire la trecutul tău, dar nu fi supărat, întrucât începi să te vindeci. Fii blând cu tine și cu ceilalți și eliberează-te de orice te face să te simți victimă. Acest lucru te ajută să schimbi modul în care te raportezi la lume. Stabilește limite clare cu ceilalți, pentru a-ți proteja sensibilitatea și a-ți dezvolta intuiția.

Sfatul de curățare - Schimbă-ți tunsoarea sau răsfață-te cu ceva care te face să te simți atrăgător. (L.P.)

 

 

Lasă un comentariu