CUM SUNT ȘEFII NOȘTRI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Există șefi care își tratează subordonații ca pe asociați ori ca pe niște amici, dar mulți dintre lideri preferă să păstreze distanța față de subalterni.

Astrologica.ro ne dezvăluie cât de ușor pot fi “citiți” șefii, în funcție de semnul lor zodiacal. Trăsăturile de caracter, valorile, credințele, modul cum acționează și se organizează pot fi observate și bifate în funcție de zodia care le guvernează existența.

Berbec - Colaborează până la un punct. Nativii din această zodie cred că au întotdeauna dreptate, nu se vor sfii să îți dea și mai mult să muncești, iar când vine vorba despre greșeli îți vor spune ce nu ai făcut bine, fără să te menajeze. Pot colabora excelent cu subalternii, însă doar până la un punct, când se detașează, ca să poată fi văzută distanța dintre șef și angajați.

Taur - Manager adevărat. Șeful din Taur are înclinații manageriale incontestabile. Sunt preocupați de fiecare proces și ca lucrurile să se facă într-un anumit fel. Au standarde foarte înalte, sunt extrem de muncitori și îi răsplătește pe cei care sunt la fel.

Gemeni - Șef multifuncțional. Șefii Gemeni își cam terorizează angajații. Se răzgândesc des și încep multe proiecte deodată, reușind să le ducă la bun sfârșit pe majoritatea, în același timp. Dacă ai un șef din zodia Gemeni, trebuie să fii mereu în alertă și multifuncțional. Gemenii recunosc cu greu când greșesc.

Rac - Vrea angajați loiali. Șeful Rac poate fi unul dintre cei mai buni șefi, câtă vreme îi arăți loialitate, deoarece acești nativi sunt orientați spre echipe unite, care dau totul. Practic, un Rac gândește că un angajat trebuie să asocieze locul de muncă cu acasă și echipa cu familia. Șefii din această zodie recompensează loialitatea și oferă siguranța locului de muncă. Dacă îndeplinești condițiile lui, va lupta pentru tine și te va convinge să rămâi în companie.

Leu - Amuzant. Șefii în zodia Leu sunt foarte amuzanți. Nu este exclus să te invite să luați masa în oraș ori să faceți cumpărături în mijlocul zilei de muncă. Cu toate că muncesc din greu, Leii se și joacă extrem de mult. Majoritatea încearcă să transforme totul într-un imperiu. Au însă nevoie de multe laude și de atenție, dar și de multă liniște. Dacă le spui că au niște idei geniale, vei fi răsplătit fără întârziere.

Fecioară - Standarde înalte. Șefii din această zodie sunt foarte dedicați, dar nu știu și nu vor să ceară ajutor. Vor cu adevărat să se asigure că lucrul îndeplinește anumite standarde. Recompensează excelența și calitatea, sunt tehnici, analitici, fac întâlniri cu echipele și vor rapoarte stufoase, cu detalii de ajutor să întocmească planuri mărețe, care să se concretizeze.

Balanță - Sociabil. Șefii din Balanță îți pot face cadouri de ziua ta și pot întreba despre familia ta. Sunt foarte calzi, foarte generoși, dar sunt ușor împrăștiați și nu pot sta

într-un loc. Balanța este un semn foarte social, așa că este posibil să rămâi să ridici niște documente căzute, în timp ce el te părăsește pentru o companie mai puțin preocupată. Tot Balanța este foarte posibil să îți dea ca sarcină de serviciu să îi ridici hainele de la curățătorie, iar de Crăciun să te recompenseze cu un voucher cadou la spa.

Scorpion - Intimidant. Loialitatea este esențială, Scorpionii nu vor avea încredere cu ușurință în oameni. Au un cerc de încredere și, dacă nu ești în el, îți vei da seama cu siguranță. Lucrează mai bine cu o persoană pe care o desemnează ca fiind un fel de adjunct, decât să gestioneze mai mulți oameni. Administrarea resurselor umane îi înnebunește, nu reprezintă punctul lor forte, pentru că văd fiecare defect din tot și pot fi extrem de duri în judecată.

Săgetător - Deschis la nou. Pentru Săgetători, există întotdeauna ceva nou de făcut, mereu au un alt proiect interesant. Cum mai mereu sunt plecați, au nevoie de o persoană de încredere care să îi suplinească și să îi ajute la punerea în practică a tuturor ideilor mărețe pe care le au. De asemenea, Săgetătorii sunt foarte spontani și buni la improvizații.

Capricorn - Făcut pentru a fi lider. Din punct de vedere astrologic, cei născuți în această zodie sunt șefii supremi în multe privințe. Sunt foarte preocupați de afaceri, așa că poți învăța foarte multe de la un șef Capricorn. Sunt niște mentori minunați, amatori de muncă, dar se vor aștepta ca și eforturile tale să fie pe măsura așteptărilor lor.

Vărsător - Bun colaborator. Acești nativii sunt surprinzător de amuzanți, uneori chiar ciudați. Lor le plac echipele care colaborează bine, iar asta pentru că sunt unii dintre cei mai buni colaboratori dintre toți. Probabil că șefii din Vărsător sunt cei care organizează și participă la întâlniri cu echipele, cred în puterea team-buildingurilor și au nevoie să aibă încredere în oameni.

Pești - Ușor de influențat. Dacă ai nevoie de un șef naiv, lucrează pentru un nativ din Pești. Lor nu le place să fie în această poziție, de fapt, urăsc să fie responsabili. Sunt genul de coordonatori care cer scuze angajaților când simt că le dau prea multe lucruri de făcut.

Însă există și Pești cu această funcție, care pot fi extrem de duri, altfel spus, gândește-te la un șef cu un comportament pasiv-agresiv. (L.P.)

Lasă un comentariu