ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 23-26 iulie, pompierii mureșeni au intervenit la 169 de intervenții, din care - cinci incendii, trei accidente rutiere, 5 alte situații de urgență și 156 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:

- vineri, 23 iulie, în jurul orei 10.55, incendiu coș de gunoi în municipiul Târgu-Mureș, strada Cuza Vodă.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 19.50, incendiu anexă gospodărească în localitatea Șard, strada Principală. Au ars aproximativ 4-5 mp de scândură.

Au executat misiunea pompierii voluntari din cadrul SVSU Cristuru.

- duminică, 25 iulie, în jurul orei 11.10, incendiu aragaz într-o locuință din localitatea Ceuașu de Câmpie.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Din fericire, nu au fost victime.

- duminică, 25 iulie, în jurul

orei 13.05, incendiu lângă o hală de producție din municipiul Reghin.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Au ars deșeuri din lemn, pe o suprafață de aproximativ 20-25 mp, în proximitatea unei hale de producție. Din fericire, incendiul nu a apucat să se propage.

- duminică, 25 iulie, în jurul

orei 15.45, incendiu tomberon gunoi lângă Liceul Sanitar din municipiul Târgu-Mureș.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Accidente rutiere:

- duminică, 25 iulie, în jurul orei 10.25, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, Piața Trandafirilor.

Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- duminică, 25 iulie, în jurul orei 20.20, accident rutier produs în municipiul Sighișoara, strada Principală.

Au executat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre o tamponare produsă între două autoturisme, iar în urma impactului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

- luni, 26 iulie, în jurul orei 00.20, accident rutier cu persoane încarcerate produs în municipiul Târgu-Mureș, strada 22 Decembrie.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme, iar în urma impactului, două persoane au rămas încarcerate într-un autoturism. Salvatorii au intervenit de îndată pentru extragerea victimelor. Acestea, un

bărbat, de 35 de ani, și o femeie, de 20 de ani, au fost preluați de ambulanța SAJ și transportați la UPU SMURD Târgu-Mureș.

Alte intervenții:

- vineri, 23 iulie, în jurul orei 14.30, țiglă în pericol de cădere de pe acoperișul unei clădiri din municipiul Târnăveni, strada Republicii.

Au intervenit pentru degajarea acestora pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

- duminică, 25 iulie, în jurul orei 12.15, trei persoane în pericol de înec în Turbina Veche din municipiul Târgu-Mureș.

Au intervenit pentru extragerea acestora pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Doi bărbați cu vârsta de 31, respectiv 23 de ani, și o femeie de 18 ani au fost scoși din apă de către pompierii militari. După evaluarea acestora de către echipajul SMURD cu medic, persoanele au refuzat transportul la spital.

- duminică, 25 iulie, în jurul orei 12.35, crengi în pericol de cădere pe Bulevardul Cetății din municipiul Târgu-Mureș.

Au intervenit pentru degajarea acestora pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu