SEARĂ DE OBSERVAȚII ASTRONOMICE

Distribuie pe:

Sâmbătă, 14 august, de la ora 19.30, Shopping City Târgu-Mureș organizează ASTRO SHOW, evenimentul inedit al verii: o călătorie prin Univers și cu opriri pe Lună, Saturn și Jupiter. Alături de Cătălin Beldea, vânător de eclipse și editor de astronomie al revistei Știință și Tehnică vei putea descoperi mai multe despre Univers. Vei afla cum s-a format Sistemul Solar, cum a apărut Universul și viața pe Terra și, poate, răspunsul la cea mai importantă întrebare: dacă există viață în Univers în afara planetei Pământ. Accesul la eveniment este gratuit.

Evenimentul va începe la 19.30, cu o sesiune de experimente de chimie, fizică și astronomie, susținute de simpaticul Profesor Trăsnit. Acesta va explica noțiuni științifice pe înțelesul copiilor, în stilul caracteristic.

Programul va continua cu o prezentare interactivă susținută de Cătălin Beldea, editor la revista Știință și Tehnică, la 20.30 - Astronomie pe înțelesul tuturor. Telescoapele și lunetele intră în scenă la ora 21.30, cu o sesiune de observații astronomice pentru absolut toți participanții. Cu ajutorul specialiștilor, publicul va putea observa frumoasele minuni ale Universului - inelele lui Saturn, sateliții lui Jupiter și benzile sale, precum și misterioasele cratere de pe Lună.

Ghidul și organizatorul acestui eveniment este Cătălin Beldea, vânător de eclipse, astrofotograf și Astronomy Editor al revistei Știință & Tehnică. Cătălin este recordman la observații de eclipse totale de Soare - a documentat 12 eclipse totale pe 6 continente.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu-Mureș controlează traficul, respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Târgu-Mureș a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă, care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție, a precizat Claudia Neagoe PR Manager.

Lasă un comentariu