“VIS DE TOAMNĂ” TABĂRA DE CREAȚIE FOTO - PICTURĂ

Distribuie pe:

În perioada 1-3 octombrie, Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, la Sovata, organizează Tabăra de Creație Foto - Pictură, cu tema “Vis de toamnă”. “Ne adresăm tinerilor, în special studenților, care sunt atrași de arta fotografică sau/și iubesc pictura.

Trăind într-o lume digitizată, în care, probabil, nu există tineri fără telefoane mobile dotate cu camere foto tot mai performante, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia, dar câți au studiat arta fotografică?

Există persoane care iubesc pictura, dar poate nu au îndrăznit niciodată să picteze. Unii nu știu de unde și cum să înceapă. Alții nici nu s-au gândit că ar putea crea ceva frumos, cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele.

Dorim să oferim studenților și tinerilor ocazia de a învăța cât mai multe despre arta fotografică și despre pictură. Vom pune accentul pe înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina și, nu în ultimul rând, pe creativitate.

Cadrul natural de la Sovata, în cromatica toamnei, ne îndeamnă spre visare, muzică și frumos. Invităm studenții/tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani să vină la Sovata, pentru a crea un vis frumos de toamnă”, spun organizatorii.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere și a declarației de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (online sau la sediul CCS) și trimiterea acestora împreună cu două fotografii sau desene/picturi (fotografiate) pe adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com, până în 27 septembrie.

În funcție de fotografiile primite, se va face o selecție a participanților, locurile din tabără fiind limitate.

Cazarea și masa concurenților vor fi suportate de organizatori.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265.216.066 sau prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Tabăra de Creație Foto - Pictură 2021, la adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com.

Lasă un comentariu