INVESTIȚIE ÎN APARATURĂ DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ LA SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Ca urmare a alocării de fonduri de către Ministerul Sănătății, o serie de echipamente medicale performante au completat lista dotărilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, în anul 2021. Valoarea totală a echipamentelor se ridică la 31.625 mii lei.

Astfel, 5 incubatoare deschise perfor-mante au ajuns la Secția Clinică Neonatologie, unde au fost instalate și sunt în stare de funcționare; un Angiograf biplan pentru procedură intervențională cardiovasculară care va fi instalat la Secția Clinică Cardiologie; un Sistem angiograf biplan pentru tratamentul patologiilor neurovasculare și radiologie intervențională va funcționa în cadrul

Compartimentului de Radiologie Intervențională, valoarea totală a echipamentelor fiind 24.925 mii lei.

“Echipamentele de înaltă performanță nou achiziționate vin atât în sprijinul personalului medical, cât mai ales al pacienților, principalii beneficiari ai acestora. Practic, aceste echipamente de înaltă performanță vor contribui la creșterea calității serviciilor medicale oferite în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, precum și la exercitarea unui act medical de calitate superioară”, a declarat ec. Mariana CERNAT, Manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

BIROUL DE PRESĂ

Lasă un comentariu